Nu försvinner Wahlgrens Värld – efter 14 säsonger

Pernilla Wahlgren, 56 år ung och full av glöd, har under de senaste 7 åren varit den underhållande värdinnan som öppnade dörrarna till sitt liv för svenska folket genom det älskade programmet Wahlgrens värld. Med glimten i ögat och en kopp te i handen har hon bjudit in oss att dela hennes familjs äventyr, från vardagsbråk till glamourösa tillställningar, allt fångat på kameran via Discovery+ eller kanal 5.

I hela 14 säsonger har vi skrattat, gråtit och jublat med Wahlgrens, och i februari 2024 stod vi redo för en 15:e omgång av galenskap. Men vad hände i mars? Ingen ny säsong i sikte och ett oväntat besked som får oss att undra: vad har hänt med våra favorit-Wahlgrens?

Det är som att vara mitt i en cliffhanger i en av Pernillas egna såpoperor – vad händer härnäst i Wahlgrens värld? Har vi sett det sista av Pernilla och gänget, eller är detta bara början på ett nytt, ännu galnare kapitel?

Familjen Wahlgren är som en väloljad maskin med många projekt igång samtidigt. Genom Wahlgrens värld har de blivit en riktig framgångssaga och jämförs ibland med den amerikanska familjen Kardashian. Nu syns familjen överallt – från butiker och restauranger till tv-program och teatrar.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Mama (@mama.nu)

Benjamin Ingrosso, 26 år, är antingen upptagen med att laga pasta i något kök eller ute på turné och charmar publiken som Sveriges eget svar på Harry Styles.

Bianca Ingrosso, 29 år, jonglerar mellan sina olika projekt som talkshowvärden för Bianca, skapare av sminkmärket CAIA, grundare av smyckesmärket ANI, designern bakom klädmärket ÀVORA och sin roll som inflytelserik person på sociala medier.

Oliver Ingrosso, 34 år, kombinerar sitt jobb på Olli ristorante med sin passion för musikproduktion och sitt nya äventyr som småbarnsfar till sonen Kalí.

Mamma Pernilla är en mästare på att balansera olika roller – som influencer, affärsutvecklare för hudvårdsmärket L’Acuila, underhållare med sitt hybris-gäng och programledare för den folkkära sångfesten Allsången på Skansen.

Det är verkligen ett familjegäng som inte drar sig för att ta i där det behövs!

Wahlgrens värld försvinner

Under torsdagen kom det kännedom, bland annat via Aftonbladet, att strömningstjänsterna Discovery+ och HBO Max står inför nedläggning och kommer att försvinna. Denna nyhet slog ned som en chock för många.

De lojala tittarna av Wahlgrens värld kommer nu aldrig mer att kunna avnjuta programmet på Discovery+.

Men frukta icke! Publiken behöver inte vara alltför nedstämd. Programmet kommer istället att flyttas över till en ny plattform!

Mediejätten Warner Bros Discovery slår ihop Discovery+ och HBO Max och skapar den nya plattformen Max, där allt kommer att samlas under samma tak.

Premiären för den nya streamingtjänsten är satt till den 21 maj.

Sponsrat innehåll

Andra läste även