Nu lanserar Coca Cola ny produkt med alkohol – här kan du köpa den

Här kan du köpa den nya produkten i april!

Coca-Cola och Pernod Ricard överraskar nu marknaden genom att lansera en helt ny produkt i april.

Även om den nya drycken inte kommer att finnas tillgänglig i Sverige från början, kommer den snart att dyka upp på hyllorna söderut, rapporterar mediet Chip.

Den nya produkten är en färdigblandad vodkasprite, vilket gör det enkelt för konsumenter att njuta av en drink utan att behöva blanda den själva, särskilt när de är på fest.

Snart kommer konsumenter kunna köpa ’Absolut Vodka Sprite’, en färdigblandad dryck med en alkoholhalt på 10%, tack vare det nya partnerskapet mellan de ledande dryckesföretagen. Produkten gjorde sin debut i Storbritannien i februari och planeras att lanseras i Tyskland, Spanien och Nederländerna i april.

Detta samarbete är inte det första för Coca-Cola, som genom åren har deltagit i flera betydelsefulla partnerskap som spänner över olika branscher och initiativ.

Ett exempel är deras samarbete med WWF (World Wide Fund for Nature) för att främja hållbarhet och minska företagets klimatavtryck.

Coca-Cola har även engagerat sig inom idrottsvärlden, särskilt med stora sportevenemang som de olympiska spelen och fotbolls-VM, för att främja en hälsosam livsstil och skapa gemenskap genom sport.

Genom sådana partnerskap visar Coca-Cola sitt långsiktiga åtagande för att främja global enhet och gemenskap.

Sponsrat innehåll

Andra läste även