Nya bilderna på Lisa Nilsson chockar följarna

Lisa Nilsson, en av Sveriges mest älskade sångerskor, har överraskat sina fans med en ny bild på Instagram. Känd för sin silkeslena röst och imponerande scenframträdanden, är Lisa vanligtvis stylad till perfektion med fixat hår och perfekt smink. Men nu visar hon en annan sida av sig själv – något som hennes följare uppskattar enormt!

Nyligen publicerade Lisa en bild på sin Instagram där hon visade sitt naturliga, vackra ansikte utan smink. Till bilden skrev hon:

”Såhär ser en fri och lycklig kvinna ut – bara så ni vet.”

Responsen lät inte vänta på sig. Bilden mottogs med värme och uppskattning från hennes många följare. Kommentarerna strömmade in, fyllda med komplimanger och kärlek.

Foto: Wikipedia

Hyllningar från Följarna

En av hennes följare skrev:

”Du är en fantastisk kvinna Lisa. Som konstnär och naturligtvis som människa. Jag önskar dig alltid lycka till i livet ❤️”

En annan kommenterade:

”Sjukt vacker och musikaliskt begåvad kvinna! Njut av friheten.”

Och ytterligare en följare fyllde i:

”Du är klok, du är rolig. Och det där är en vansinnigt fin bild på dig.”

Foto: Instagram

En Tacksam Semester

På sina sociala medier har Lisa också delat med sig av sin härliga semester, där hon uttrycker tacksamhet över livet hon får leva.

Hon har njutit av ledigheten tillsammans med sina nära och kära, men nu är det dags att återvända till jobb igen.

Vi hoppas att Lisa har haft en underbar semester och ser fram emot att se mer av henne både på scen och i hennes personliga ögonblick som denna bild visar.

Sponsrat innehåll

Andra läste även