Om du äger en av dessa telefoner får du möjlighet att testa en helt ny funktion

Annons

Om du äger en av dessa telefoner får du möjlighet att testa en helt ny funktion!

Personer med utvalda Android-telefoner har fått höra att de kan prova en imponerande ny funktion före alla andra. Android 14 kommer att bli nästa stora utgåva från Google, och den här mjukvaruuppdateringen erbjuder nya sätt att lägga till stil på startskärmen.

Det kommer också att göra saker säkrare, mer batterieffektiva och resultera i bättre bilder. Faktum är att Google säger att nästa version av Android kommer att lägga till stöd för 10-bitars High Dynamic Range (HDR) bilder.

Det här sättet att fotografera bevarar mer av informationen från sensorn när du tar bilder, vilket borde betyda att bilderna ser rikare och mer pixeltäta ut än någonsin. Det finns också introduktionen av en ny bakåtpil på mitten av skärmen för att hjälpa till att navigera snabbare och en förbättrad systemdelningsfunktion, enligt Mirror.

Annons

Den officiella versionen av denna programvara kommer inte att släppas förrän långt senare i år – men vissa har möjlighet att prova det nu. Google har bekräftat att tillsammans med några av sina egna Pixel-enheter kan ett antal andra smartphones nu testa Android 14 beta.

Annons

Betaversioner är testversioner av operativsystem som ger användarna en chans att testa nya funktioner. De släpps för att hjälpa till att fixa eventuella buggar och verifiera att saker och ting fungerar korrekt innan uppgraderingen släpps till miljontals enheter över hela världen.

Det betyder att vissa saker kanske inte fungerar helt smidigt medan det är i beta, men att byta till beta kan ge dig tillgång till funktioner som andra Android-användare ännu inte har.

Google Phones Pixel 4a (5G)

Pixel 5 och 5a

Pixel 6 och 6 Pro

Pixel 6a

Pixel 7 och 7 Pro

ANDRA ENHETER

OnePlus 11

Xiaomi 13 Pro,

Xiaomi 13,

Xiaomi 12T

iQOO 11

Ingenting Telefon (1)

Oppo Hitta N2 Flip

Tecno Camon 20-serien

Vivo X90-serien

Lenovo Tab Extreme

Realme GT 2 Pro

Dela gärna och tipsa dina Android-vänner!

Annons

Andra läste även