Om ni klarar de här 6 sakerna är det meningen att ni ska vara tillsammans

Om ni kan ta dig igenom dessa fem saker, är det meningen att ni ska vara tillsammans resten av livet.

När saker går bra är allt frid och fröjd, men hur är det i motgång?

När krisen gnager och vardagen inte är rolig kan det vara utmanande att få kärleken att hålla.

Men om ni klarar av följande 6 saker, så är chansen stor att ni är menade för varandra, enligt Goodhousekeeping.

1. Inredning av bostaden

Om ni kan komma överens om att möblera ert nya gemensamma hem utan att bryta ihop så är det ett gott tecken. Om du kan acceptera hans fula stora dator mitt i vardagsrummet, och han kan godkänna dina otaliga husdjursbilder på varje fönsterbräda, är du en bra match.

2. Semestern från helvetet

Din första riktiga semester tillsammans slutar med att gå fruktansvärt fel, även om du hade hoppats att det skulle bli en perfekt och romantisk resa. Hotellet är smutsigt och fullt av kackerlackor, du får ont i magen den 2:a dagen, det regnar hela semestern och du blir strandsatt på flygplatsen på vägen hem. Om ni kan ta den upplevelsen med ett litet leende och utan att döda varandra, då har ni en stark relation.

3. Dåliga vänner

Du gillar inte din pojkväns bästa vän. Men om man kan ha en bra relation med varandra ser framtiden ljus ut. Kom ihåg att du inte kan välja din partners vänner och att första intrycket kan vara fel.

4. Mötet med partnerns föräldrar 

Att möta sina ”svärföräldrar” för första gången är alltid lite av en prövning, för gillar de dig eller inte? Det är ett stressigt möte oavsett vad, speciellt om de hatar dig. Men om du kan få dem att gilla dig, så är relationen definitivt värd att bygga vidare på.

5. En resa till Ikea 

Om du har klarat av en shoppingtur i Ikea utan att springa mot utgången eller hamna i bråk säger det dig att du är inne på något riktigt. Och slutligen, om du kan montera ihop ett skåp från Ikea utan att bli galen, kommer du förmodligen att gifta dig en dag.

6. Är ensam på festen 

Du bjuds in till en fest där alla känner varandra utom du – och även om det blir jobbigt så följer du med och hittar dig en bekant utanför kompiskretsen. Och klarar du dig igenom denna sociala mardröm med alldeles för många marker och alldeles för mycket utrymme på en tom soffa, då är du på god väg till silverbröllopet.

Sponsrat innehåll

Andra läste även