Oväntat avslöjande om Leif GW Perssons privata detaljer

Fredagskvällen tog en oväntad vändning när komikern Henrik Schyffert, 56, gjorde rubriker med ett avslöjande om Leif GW Persson i TV4-programmet Masked Singer. Strålkastarljuset riktades mot Henrik och väckte allmän diskussion och nyfikenhet.

Avslöjandet kom när Schyfferts partner, Nour El Refai, 36, nominerade honom för att tillfälligt fylla i för panelmedlemmen Pernilla Wahlgren, 56, som var frånvarande varannan vecka. Under programmet blev Schyffert tillfrågad om han någonsin hade haft en känd romans förutom med Nour.

”Nour är den första och den sista. Låt oss gå vidare”, svarade Schyffert skämtsamt innan han gick in på det oväntade avslöjandet. Han avslöjade: ”Leif GW Persson påstår att vi är ’buksvågrar’ och han vägrar avslöja vem det är.”

Att vara ”buksvågrar” innebär att de båda har haft intim relation med samma person. Trots Schyfferts försök att locka fram mer information från krimexperten så gick det inte något vidare. Allt han lyckades utvinna var en överraskande insikt i Leif GW Perssons sängkammarbete.

Foto: Instagram

”När jag frågade honom vem det var, sa han, ’Nej, det kan jag inte berätta'”, fortsatte Schyffert på programmet och förklarade att Persson beskrev personen i fråga som ”en glad amatör”.

Skämtsamheten avslöjar

Avslöjandet fångade inte bara tittarnas uppmärksamhet utan kastade också ljus på dynamiken mellan Henrik Schyffert och Leif GW Persson. Trots det humoristiska utbytet lämnade det publiken spekulerande om den mystiska individens identitet och deras koppling till båda personligheterna.

Schyfferts kvickhet och Perssons kryptiska svar tillförde en oväntad twist till TV4-programmet och lämnade fansen ivriga efter fler avslöjanden och insikter i dessa välkända personers liv. Medan mysteriet fortsätter att utvecklas är en sak säker: nyfikenheten kring Leif GW Perssons plötsliga avslöjande kommer att linger inom allmänhetens medvetande under en tid.

Sponsrat innehåll

Andra läste även