Paniken spred sig plötsligt i flygkabinen när kvinnan reser sig och börjar skrika

Det här blev en väldigt speciell flygresa.

En flygresa kan vara lätt för många, medan det för andra är något svårare.

Ändå blev det en särskilt svår resa när en oroande incident nyligen utspelade sig på ett flyg från New York till Kansas City.

Men den här gången var det inte för passagerarna, utan snarare personalen, som stod öga mot öga med en kvinnlig passagerare som plötsligt fick ett våldsamt sammanbrott medan hon skrek anklagelser om människohandel, skriver Daily Star.

Kvinnan filmades och ropade:

”Gå av mig! Jag utsätts för människohandel! Jag utsätts för människohandel! Lämna mig ifred! De försöker sätta saker på mig! Gå av! Dra av!”

Men det stannar inte här.

Hennes beteende blev ännu mer störande när hon fortsatte:

”Om de håller din familj som gisslan, tro dem inte – de använder fan av våldsam känslomässig manipulation! Det här är inte sant”.

Kvinnans identitet har ännu inte offentliggjorts och det är oklart vad som utlöste hennes utbrott.

På samma sätt har flygbolaget Southwest Airlines ännu inte kommenterat avsnittet.

Videon, som ursprungligen delades på TikTok av användaren @phillypolish, har sedan dess tagits bort, men har redan spridits vida omkring på sociala medier.

Reaktionerna på internet är delade, några tvivlar på kvinnans påståenden, medan andra uttrycker oro och sympati. En användare kommenterade:

”Det här är löjligt… om hon utsatts för människohandel skulle hon gärna ha åkt med flygvärdinnorna eftersom det inte är de som handlar med henne! Sluta med det damen”, medan en annan skrev:

”Om hon talar sanning (och jag är benägen att tro henne tills jag ser något som tyder på något annat), då skulle det vara extremt triggande för henne att bli berörd. Jag tror inte att hon är en Karen. Jag tror att hon behöver hjälp och skydd”.

En tredje lade till:

”De måste undersöka mer. Jag menar, om hon utsätts för människohandel, förhoppningsvis kommer polisen på flygplatsen att lyssna på vad som händer. Föreställ dig att du blir utsatt för människohandel och att ingen tror dig, men sedan frågar du varför du aldrig sa något och kallar dig galen när du Jag skulle säga att ta henne på allvar tills motsatsen bevisats”.

Daily Star har kontaktat Southwest Airlines för en kommentar.

Du kan se videon från händelsen här.

Sponsrat innehåll

Andra läste även