Paolo Roberto avslöjar: ”Mina bankkonton är tömda”

Norrmalmspolisen slog till den 15 maj 2020 med en razzia utanför en lägenhet på Grevgatan 10 på Östermalm i Stockholm. Där greps Paolo Roberto.

Paolo Roberto greps då han hade köpt sex för 1 500 kronor av en kvinna från ett av ”Europas fattigaste länder”. Paolo dömdes därefter till böter.

Hans sexköp fick konsekvenser. Han fick sparken från i princip nästan alla sina jobb, både från TV4 och matmärket Paolos, samt radiokanalen Rix FM.

I somras försökte Paolo komma på banan igen genom att erbjuda PT-timmar och sina tjänster som personlig kock.

Därefter kom Paolo med en uppdatering på Instagram.

”Djävulen viskade du kan inte utså stormen! Krigaren svarade det är jag som är stormen. Har under de senaste månaderna i princip förlorat allt (lyckades rädda huset). Bivit sviken, utkastad ur mina företag, mina bankkonton tömda, offentligt förnedrad, och hånad”, skriver Paolo.

Paolo beskriver hur han har försökt kriga sig tillbaka och berättar att han inte ger upp i första taget.

”Jag har krigat hela mitt liv och blivit knockad, uträknad, knivhuggen, jag har brutit min näsa så många gånger att jag tappat räkningen och jag har förlorat massor av gånger. Men jag har rest mig varje gång och varje gång jag rest mig så har jag blivit lite starkare”, skriver Paolo.

Nu har han byggt upp sitt liv och startat nya företag.

”Jag har bra med pengar på kontot och trivs bättre med mitt nya liv!”, avslutar han sitt inlägg.

Sponsrat innehåll

Andra läste även