Paolo Robertos förändring efter klagomålen – nya vågade bilden: ”hoppas mina kritiker är nöjda”

Paolo Roberto har fått kritik från sina följare och väljer nu att markera ordentligt – med ett fräckt inlägg.

Det har varit ett omtumlande år för Paolo Roberto. För ungefär ett år sedan, under våren 2020, greps han misstänkt för att ha köpt sex, ett brott han sedan erkände sig skyldig till.

Skandalen blev en riksnyhet och den före detta boxaren valde att gå ut med ett uttalande på Instagram:

”Inatt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år. Och vet ni vad? Det är rätt åt mig!”, skrev Paolo i inlägget.

Bröt med flickvännen Elin Härkönen

Paolo Roberto och hans dåvarande flickvän, Elin Härkönen, gjorde slut efter händelsen men har verkat hittat tillbaka till en vänskap på senare tid.

”Han gjorde fel. Ja. Men han är fortfarande min bästa vän. Hade du raderat din bästa vän ur ditt liv om samma sak hade skett?”, har Elin tidigare skrivit på Instagram.

Både Elin och Paolo har träning som ett gemensamt intresse och syns idag träna ihop i bland. Under deras förhållande kunde man se de båda visa upp avancerade ställningar och träningstips i sociala medier.

Kontringen efter kritiken

Även utan Elin vid sin sida har Paolo Roberto fortsatt publicera många inlägg relaterade till träning. Den senaste tiden har han dock stött på kritik från sina följare gällande sina träningskläder. Nu väljer Paolo att ge dem svar på tal.

”05.52 Yoga! Det har varit lite gnäll om att jag tränar i kallingarna och i söndags var det lite debatt om att vi tränade i bar överkropp! Jag tar till mig av kritiken och idag så åkte kallingarna av. Så hoppas mina kritiker är nöjda och debatten om mina träningskläder läger sig (eller avsaknaden)”, skriver Paolo till bilden.

Instagram

Vad tycker ni om Paolos kupp mot följarna? Ge gärna er syn i kommentarerna!

Sponsrat innehåll

Andra läste även