Paolo Robertos hemliga sexträffar i skogen – under inspelningen av Farmen

Nu har Stoppa Pressarna avslöjat sensationella uppgifter om Paolo Roberto. Enligt uppgifter som skvallertidningen tagit del av ska programledaren ha lämnat inspelningarna av ”Farmen” för att ha tillfälliga möten med människor i barrskogen.

Under polisens insats mot sexhandel som gick under namnet ”Torsk” så greps den tuffe programledaren. Han erkände kort därefter att han haft samlag med en prostituerad kvinna och betalat henne pengar.

Han blev senare dömd och fick 25 000 kronor i dagsböter.

Paolo Roberto fick sparken från samtliga uppdrag från TV-kanalen TV4 och många av hans samarbetspartners drog sig ur.

Programledaren hävdade att han begick sin sexköpsdebut på bordellen på Östermalm, däremot så menade Michael Brinkenstjärna, att det inte var första gången som entreprenören och tv-kocken betalade kvinnor för intim kontakt.

Om vi ska tro Stoppa Pressarna så verkar det som att Paolo Roberto haft ett mer vidlyftigt sexliv än vad som getts sken av i den intervju som hölls på TV4.

Enligt Stoppa Pressarna ska dom fått in flera uppgifter från varandra oberoende källor som indikerar på att programledarens sexliv emellanåt varit av den grad att det kan ha riskerat att inkräkta på hans professionella värv.

Det sägs att under inspelningar av ”Farmen” i Småland ska han ha via sexdejtingsidor fått kontakt med lokala människor i syfte att ha en mysig stund med dem.

Han uppges ha smugit iväg i skogen för att ha samlag med honom tidigare okända personer, enligt de uppgiftslämnare som hört av sig till skvallertidningen Stoppa Pressarna.

Ingen av de berörda har dock hävdat att detta ska ha inkräktat på Paolos förmåga att sköta sitt jobb med själv tv-inspelningen av den omåttligt populära realityserien.

– Jag märkte då inget konstigt alls med honom när vi spelade in. Jag tycker faktiskt han är en av de bättre jag jobbat med, proffsig och avslappnad, säger en person i produktionen till Stoppa Pressarna. 

– Sedan är det ju mycket dötid vid en tv-inspelning då folk blir lediga och vad man gör då är väl var och ens egen ensak vill jag hävda, säger tv-medarbetaren som tidigare har arbetat med bland annat ”Robinson”, ”Paradise Hotel” och ”På Rymmen”.

Sponsrat innehåll

Andra läste även