Paret flyttade ihop i en ny lägenhet – fyra dagar senare får dom en oväntad lapp av grannen

Annons

Det här hade dom inte räknat med! Den handskrivna lappen får oss att skratta högt!

Finns det någonting som är så fantastiskt som att få vara nykär? Känslorna sprudlar i hela kroppen och hela livet känns helt underbart.

Det var precis så det kändes för det här paret som precis hade flyttat ihop i en gemensam lägenhet när dom fyra dagar senare får syn på en lapp i trapphuset.

Det var förra sommaren som paret som hade varit särbos tidigare beslutade sig för att flytta tillsammans. Eftersom dom båda hade semester, precis hade flyttat ihop och kärleken mellan dom flödade så blev det en hel del sex den första veckan.

Annons

Dom hann inte bo där i längre än fyra dagar innan någon granne ledsnade. Paret möttes då av en lapp i trappuppgången där det stod följande:

”Kära grannar, kan ni sluta ha sex så högljutt??? Ni kanske har semester, men för oss som behöver jobba och gå upp tidigt är det väldigt irriterande att inte få någon sömn! Jag ber er inte att sluta ligga, men snälla, var tystare!”

Tjejen som har delat med sig av den här historien är 24 år och vill förbli anonym. Hon har berättat att hon fortfarande inte vet vem av grannarna som skrivit lappen, men att sedan dess så har hon haft svårt att kallprata med sina grannar. Paret på huvudbilden har ingenting med denna story att göra.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även