Paret köper sitt drömhus: då gör de en otrolig upptäckt under golvet

Vad skulle du göra om du hittade det här under ditt golv?

Paret Emily och Jeffrey köpte sitt drömhus och hittade något fantastiskt under golvet när de påbörjade renoveringen.

Paret hade kontinuerligt bytt golv i varje rum i huset och hade nu nått det sista och största. 

De köpte huset i juli. De hänfördes av fastighetens läge första gången de såg den. Huset var dock något slitet och därför bestämde sig paret för att delvis bygga om det. 

Det skulle dock innebära att de helt skulle behöva byta ut alla golv på alla våningar i alla rum. Det var när de kom till det sista rummet, som också fungerade som ett stort lekrum, som de gjorde det fantastiska fyndet. 

De skulle byta ut det gamla golvet

Emily har lagt upp videon på TikTok, där du kan se poolen som var gömd under golvet i det stora rummet. Emily gör glasmålningar varje dag och hon föll pladask för huset när hon såg det. De fick dock besked om att den ursprungliga ägaren hade haft en inomhuspool 

Emily och Jeffrey visste att poolen hade varit i spelrummet, men de hade antagit att poolen hade fyllts med betong, så det kom som en ganska chock när de fann att den fortfarande var intakt. 

De ursprungliga ägarna hade helt enkelt byggt en träkonstruktion över den ursprungliga poolen och sedan lagt ett golv. Därför stod paret nu kvar med både den ursprungliga poolen och badtunnan. 

Nästan 4 meter djup pool

Det är inte en plaskdamm de har fått i rummet, utan en pool med 3,6 meters djup. 

I en kommentar till fyndet sa Emily:

”Vi blev mycket förvånade över att hitta den. Det var skrämmande att dra av golvet och inse att vi stod på toppen av ett nästan 14 fot djupt hål.”

Paret stod därför plötsligt inför ett beslut om vad de ville göra med poolen, som inte varit igång på mellan 20 och 30 år. 

Att få det att fungera igen skulle vara en enorm kostnad som paret inte har råd med. Rummet där poolen ligger är helt vattentätt och det vill paret gärna utnyttja. 

Damm i badrummet

De skulle vilja använda den för att bygga en damm med färgglada fiskar och en relaxzon.

Implementering och efterföljande drift skulle kosta mycket mindre pengar än en hel pool.

@funkyglassworks

Update. It’s finally empty & ready for the professionals to come in and tell us what we are really looking at in terms of repair or renovation ???? #homerenovation #whatwefound

♬ BILLIE EILISH. – Armani White

De har fortfarande inte tagit ett slutgiltigt beslut och är öppna för förslag på vad som skulle kunna göras med en så djup pool i huset.

I en video försöker Emily till och med använda poolen som en rullskridskoramp. Men efter ett tag erkänner hon att det förmodligen inte skulle fungera särskilt bra. Och vad skulle du göra med en sådan upptäckt skatt?

Sponsrat innehåll

Andra läste även