Parodin på Greta Thunberg får hela internet att skratta så de gråter

Det finns få saker som kan få oss att skratta så mycket som en riktigt bra parodi. Bröderna Norberg har lyckats igen – denna gång med en fantastisk parodi på Greta Thunberg.

För alla komedifantaster och Greta Thunberg-fans är detta ett måste-se event.

Greta Thunberg är bara 21 år gammal men har redan hunnit åstadkomma så mycket. Hon har fått en rad utmärkelser, nominerats till Nobelpriset och prytt tidningsomslag världen över. Hennes insatser har verkligen satt klimatfrågan på kartan.

Som offentlig person är det dock oundvikligt att bli föremål för parodier, och Greta Thunberg är inget undantag. I ett klipp signerat Bröderna Norberg gör de sin egen tolkning av den unga klimataktivisten.

Foto: Youtube

Bröderna Norberg

Bröderna Norberg är ett välkänt parodipar som bland annat fått mycket uppmärksamhet för sina roliga parodier på Melodifestivalen. Nu har turen kommit till Greta Thunberg. Sketchen är en av de mest hyllade hittills och har nästan setts av 70 000 personer.

Gäst hos ”Skavlan”

I sketchen ser vi ”Skavlan” ta emot ”Greta” i sin välkända tv-studio.

Men när Skavlan ska börja ställa frågor, brister Greta ut i en aggressiv rap där hon berättar om vad hon gör om dagarna. Rappen fortsätter sedan med verbala kängor till svenska politiker och även Donald Trump.

Foto: Youtube

Varför är den här sketchen så populär?

Sketchen fångar verkligen Greta Thunbergs essens och budskap på ett sätt som är både humoristiskt och träffsäkert.

Den kombinerar smarta observationer med lättsam humor, vilket gör den tillgänglig och njutbar för alla, oavsett var man står i miljöfrågan.

Se hela klippet här nedanför och förbered dig på att skratta högt!

Bröderna Norberg har återigen lyckats skapa en parodi som engagerar och roar. Deras tolkning av Greta Thunberg har fångat både komedifantaster och Greta Thunbergs fans.

Med nästan 70 000 visningar har denna sketch verkligen gått viral. Missa inte chansen att se denna klockrena parodi.

Vilken klockren sketch!

Sponsrat innehåll

Andra läste även