Passagerarna blev förvånade över att se en hund ombord på planet: deras reaktion är helt underbar

Annons

Passagerarnas reaktion säger allt.

Hundar och flygande verkar ofta vara en oförenlig kombination, åtminstone när man tittar på hur de vanligtvis transporteras av de flesta flygbolag. De placeras ofta i transportlådor tillsammans med resten av bagaget i planets lastrum.

I detta sammanhang behandlas hundar mer som objekt än som kännande varelser. Men i den här händelsen är det annorlunda.

Videon visar Maki, hunden som är huvudperson i klippet, gå nerför planets gång medan den leds av dess ägare, medan ingen av passagerarna är opåverkad av scenenerna som utspelas.

Annons

För även om alla ögon är riktade mot hunden, av bilderna att döma, verkar passagerarna bli förvånade och glada över att möta en hund ombord på planet.

Annons

Videon, inspelad och delad av singer-songwriter @matu_prod i samarbete med @flytogether, avslöjar också många av passagerarna som ler mot Maki och några till och med tar bilder.

Vill skapa förändring för hundar på flygplan

Låtskrivarens samarbete med flytogether syftar också till att hundar i alla storlekar ska kunna röra sig fritt ombord tillsammans med sina ägare.

”Flygbolagen säger att de inte accepterar hundar eftersom de kan störa passagerarna”, lyder texten i videon, som verkar motbevisa alla argument med passagerarnas reaktion.

Frågan uppstår: Kommer det en dag då alla flygbolag tillåter hundar att resa i kabinen med sina ägare?

Se den hjärtevärmande videon här.

Annons

Andra läste även