Det här är helt klockrent!

Vi alla vet hur jobbiga telefonförsäljare kan vara. Har dom på något sätt fått tag i ens telefonnummer så ringer dom mer eller mindre varje vecka, om inte varje dag, tills man har svarat. Även om man artigt säger att man inte är intresserad och ber dom att inte ringa fler gånger så har vissa svårt att acceptera detta och dom fortsätter ringa ändå.

Pelle Helgesson är en ståupp-komiker som väldigt ofta fick telefonsamtal från telefonförsäljare som försöker kränga på honom både det ena och det andra. Efter att ha fått mängder med samtal av olika telefonförsäljare så bestämde han sig för att driva lite med en av dom.

Den här telefonförsäljaren ringer och erbjuder Pelle ett välkomstpaket till ett värde av 549 kronor. Det får han om han är med i en undersökning av något slag. Pelle gör allt för att gå telefonförsäljaren på nerverna, men telefonförsäljaren har väldigt bra tålamod och tröttnar inte i första taget.

Med flit missuppfattar han telefonförsäljaren gång på gång. Varje gång Pelle gör det så får han förklarat för sig att det är ett välkomstpaket till ett värde av 549 kronor som han ska få, men Pelle tror att det är 549 kronor i kontanter som han ska få.

Pelle lyckades hålla kvar telefonförsäljaren i 11 minuter och 3 sekunder innan han tröttnade och la på. Totalt så lyckades han fråga honom 7 gånger om han skulle få pengar från de företag som försäljaren ringde från. Det här klippet är nerklippt till 3 minuter men det är galet roligt.

Lyssna på samtalet i klippet nedan, det är galet roligt.

Jag tror inte att den här telefonförsäljaren kommer ringa Pelle något mer. Hade han valt att ringa vidare på en gång hade han hunnit ringa ett par samtal till och kanske fått sälja sitt välkomstpaket till någon annan.

Har du haft och göra med någon jobbig telefonförsäljare? Då kanske du borde prova Pelles metod.

DELA det här med dina vänner om du tyckte klippet var lika roande som jag tycker.