Penny Parnevik hyllas efter ärliga orden om förlossningen

Penny Parnevik, 23, är gravid med sitt andra barn och är väldigt öppen kring sin graviditet och att vara ung mamma i hennes sociala medier.

Efter senaste videon om förlossningen med sin son Atticus, hyllas hon nu för sin ärlighet.

23-åriga Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murray, 40, fick sitt första barn tillsammans förra året. Sedan dess har hon varit väldigt öppen i sina sociala medier om mammalivet. Hon har tagit upp tabubelagda men viktiga diskussioner i föräldravärlden.

Penny är nu gravid med parets andra barn och låter sina följare följa henne i det dagliga livet, både på Instagram och Youtube.

Igår lanserade Penny sin nya Youtube-serie där hon tar upp erfarenheter kring att vara gravid, föda barn och att vara mamma. Hon har redan blivit hyllad för sin ärlighet och öppenhet.

I videon pratar hon om att alla graviditeter är olika och att hennes första graviditet var upp och ner. Hon hade perioder då hon mådde väldigt illa och spydde, men också stunder då hon älskade att vara gravid.

Penny hyllas nu för att hon tar upp det faktum att alla mammor inte känner en kärlek direkt till sina barn efter förlossningen. Hon berättar att hon inte själv visste vad hon skulle känna, vilket hon skämdes över.

– När Atticus kom ut så kände jag ingenting, berättar hon. 

Hon fortsätter med att säga att man inte behöver skämmas över att känna så, då det är vanligare än vad man tror. Hon önskar att fler pratade om det.

Penny blir nu hyllad i kommentarsfältet under sin video. Tittarna uttrycker sin tacksamhet och att hon vågar ta upp ett tidigare tabubelagt ämne samt att hon berättar om sina erfarenheter och känslor. Många tittare skriver att de känner igen sig själva och mindre ensamma nu.

”Detta är så oerhört bra. Tack för att du berättar!” 

”Fantastisk video o du uttrycker dig så bra❤”

”Älskar detta❤️ tycker det är så fint att du delar med dig av detta och tar upp detta otroligt viktiga ämne!”

”Så identiskt med hur jag kände mig på i stort sätt alla punkter. Så skönt o veta att fler känner lika!”

”Du är så klok! Tack för att du tar upp allt du gör.” 

Sponsrat innehåll

Andra läste även