Penny Parneviks besvikelse över barnmorskans miss på ultraljudet

Penny Parnevik och Douglas Murray väntar deras andra barn. Barnet är beräknat att komma till världen i mars.

Penny Parnevik ville inte ta reda på barnets kön innan förlossningen. Men under ett ultraljud råkade barnmorskan försäga sig.

I ett avsnitt på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka, befinner sig paret i Florida på besök hos Pennys föräldrar, Jesper och Mia Parnevik. Där beslutade de blivande föräldrarna att kika på den lilla krabaten som finns i magen via ett 3D-utraljud.

Trots att det var fina bilder på den lilla bebisen var Penny och Douglas besvikna. Precis som med sitt första barn ville de inte veta könet på bebisen innan förlossningen, men barnmorskan råkade försäga sig under ultraljudet.

– Hon försade sig, säger Penny i videon. Och maken Douglas fyller i:

– Ja, men jag är inte 100 procent säker att det är så, säger Douglas som inte är övertygad om att det som barnmorskan sa stämmer.

– Vi sa att vi inte ville veta kön och så bad hon oss titta bort när hon filmade vid benen, och sen efter sa hon ’she’, förklarar Penny, och fortsätter:

– Jag trodde att det var en kille, hela tiden var jag såhär ’wow det är en kille, jag vet att det är en kille’. Sen sa hon ’she’ två gånger.

Penny är tydlig med att det inte spelar någon roll vilket kön barnet har, men hon tycker det är tråkigt för hon inte ville ta reda på könet.

– Men crap, jag tror att hon sa det. Jag vill att det ska vara en tjej, men tråkigt att veta, jag ville ju inte veta.

Sponsrat innehåll

Andra läste även