Pernilla Wahlgren smygfilmad bakom kulisserna – beteendet avslöjas

Det är alltid något magiskt när Pernilla Wahlgren intar scenen. Hon är en entertainer av högsta klass och vet exakt vad som krävs för att fängsla en stor publik.

Kväll efter kväll levererar hon med briljans, och det är ingen överraskning att hennes schema är fulltecknat. Inte ens sommaren erbjuder någon vila för denna dynamiska stjärna.

Pernillas sommar är starkt förknippad med Allsång på Skansen. Rollen som programledare för detta folkkära program innebär mycket tid på scenen och kräver noggrann planering och förberedelse. Med ett så högt tempo är det tur att hon har goda vänner och kollegor att stödja sig på.

En av dessa oumbärliga stödpersoner är Jessica Wahlgren Norman, Pernillas före detta svägerska och trogna följeslagare. Jessica är inte bara en nära vän utan också Pernillas personliga sminkös som har följt med på flera turnéer runt om i landet.

Foto: SVT

Jessica – den ständiga följeslagaren bakom scenen

Jessica känner Pernilla utan och innan. De har samarbetat i många år, och Jessica har varit en konstant närvaro under de flesta av Pernillas yrkesmässiga äventyr. Därför är det ingen överraskning att Jessica också är en självklar närvaro på Skansen.

Vid premiären av Allsång på Skansen fick vi en glimt av Jessica när hon förberedde Pernilla bakom kulisserna inför direktsändningen. Med sminkborsten i högsta hugg såg hon till att allt var perfekt innan kamerorna började rulla.

På Instagram uttrycker Jessica ofta sin stolthet över sitt arbete med Pernilla.

”Superlyckad premiär av allsången med superproffset Pernilla Wahlgren! Slutar aldrig imponeras och inspireras av dig. STOLT!!!”, skriver hon efter premiärkvällen.

Foto: Instagram

Kända ansikten i Jessicas sminkstol

Jessica ansvarar inte bara för Pernillas smink; hon sminkar även flera andra kända personer regelbundet.

”Det där går i perioder. Men Anna Brolin, Kristin Kaspersen, Martina Haag, Lena Philipsson och så Carina Bergfeldt till hennes talkshow,” har Jessica berättat.

Hennes skicklighet och professionalism gör henne till en ovärderlig resurs bakom scenen, och hennes närvaro bidrar till den magi vi ser på scenen.

Även om Jessica oftast verkar bakom scenen, fångas hon då och då på bild. Under premiären av Allsång på Skansen syntes hon vid Pernillas sida, redo att finjustera sminket inför sändningen.

Dessa ögonblick bakom kulisserna avslöjar verkligen det hårda arbete och den dedikation som ligger bakom en framgångsrik show.

Sponsrat innehåll

Andra läste även