Pernilla Wahlgren vek ut sig – nu förklarar hon nakenbilden

Pernilla Wahlgren poserade lite vågat i tidningen Café i början av 00-talet. Det är i programmet ”Stjärnorna på slottet” som Pernilla har berättat om beslutet att vika ut sig.

Det har inte gå att undgå att Bianca Ingrosso ofta skämtar om sin mamma Pernilla Wahlgren och hennes bristande sexliv, i alla fall om du har följt reality-programmet ”Wahlgrens värld”.

Men Pernilla har inte alltid varit lika blyg – i början av 00-talet så vek artisten ut sig i tidningen ”Café”.

Det var i ett avsnitt av ”Stjärnorna på slottet” som Pernilla berättade om beslutet att posera halvnaken i tidningen.

Pernilla berättar att erbjudandet kom precis i rätt tid. Hon hade precis blivit singel och var enligt henne själv ”redo att släppa loss”.

– Jag kände bara ah fan, att få vara lite kvinna, säger hon i programmet. 

Sedan fortsätter hon att beskriva det vågade omslaget i tidningen:

– Tidningen kommer ut och jag står på omslaget och trycker upp mina bröst mot en vägg, det var liksom in your face.

”Dagisfröknarna berättade”

Det var inte bara Pernilla som reagerade på omslaget. Både Bianca och Benjamin Ingrosso var medvetna om vad mamman höll på det.

– Dagisfröknarna berättade, för Benjamin och Bianca gick på samma dagis som Carolas son Amadeus, och då hade dom gått förbi löpsedlarna och han hade sagt ’där är min mamma’ – medan Benjamin och Bianca sa ’där är våran mamma och hon har ingenting på sig’, berättar Pernilla Wahlgren i programmet.

Pernilla verkar idag glad över beslutet att vika ut sig. Året efter hon visat sig i tidningen blev hon nämligen utsedd till ”Sveriges sexigaste kvinna”. Hon tror själv att mycket av det har att göra med det vågade omslaget.

På den tillhörande festen träffade Pernilla mannen som sedan skulle bli pappa till hennes yngsta son Theo.

Sponsrat innehåll

Andra läste även