Pernilla Wahlgren visar sina brudtärnor – nobbas av dottern Bianca

Det var en kylig decemberdag 2023 när Pernilla Wahlgren och Christian Bauer för första gången gifte sig, omgivna av sin närmsta familj.

Men detta var bara början. Ett större, mer storslaget bröllop väntar runt hörnet och i realityserien Wahlgrens värld har tittarna fått en exklusiv inblick i vilka som blir Pernillas brudtärnor.

Det var en stämningsfull och känsloladdad stund när Pernilla Wahlgren bjöd hem sina nära vänner Jessica Wahlgren, Sofia Wistam, Hanna Hedlund, Susanne Nordström och Jennifer Jansch för att avslöja den stora nyheten.

– Jag är så glad att ni är här, även om den person inte är här. Men hon kanske är här ändå… Hon är lite blyg, skojade Pernilla i Wahlgrens värld.

Foto: MAX

I ett humoristiskt inslag tog Pernilla in en ”konstgjord” Bianca Ingrosso, då dottern inte kunde närvara under lunchen.

– Beyonce kunde tyvärr inte komma, men en annan queen B är här, tillade Pernilla med ett skratt.

När väninnorna fick reda på att de skulle bli brudtärnor brast både skratt och tårar ut. Det var ett ögonblick fyllt av värme och kärlek.

– Jag är så glad att jag kunde samla er allihopa även om hon då [Bianca Ingrosso, reds anm] inte kunde vara med. Men det känns så fint att hon ska vara brudtärna, det är så häftigt att efter allt vi gått igenom så är hon idag, precis som ni, min bästa vän, sa Pernilla rörd.

Därför saknades Bianca Ingrosso under lunchen

I programmet framkom det senare att Bianca saknades på grund av jobb. Pernilla ringde upp Bianca via Facetime för att hon skulle kunna vara med på ett hörn, och det blev snabbt tydligt att Bianca faktiskt var hemma.

– Skulle du inte hålla föredrag? frågade Pernilla sin dotter.

– Jag gjorde det imorse. Men jag kom precis hem och nu ska jag spela in till kund, hör man Bianca säga i samtalet.

Pernilla konstaterade:

– Jag tror att hon hade nog dubbelbokat sig först, men jag tror också att hon inte prioriterar sin mammas brudtärnelunch riktigt lika mycket som att få en ledig eftermiddag hemma.

Foto: MAX

Dottern Bianca Ingrosso är Pernillas maid of honor

Trots Biancas frånvaro under lunchen, deltog hon nyligen i ett provningstillfälle av klänningar tillsammans med de andra brudtärnorna, något Pernilla stolt visade upp på Instagram.

Bianca har en speciell plats på bröllopet – hon är nämligen Pernillas maid of honor, motsvarigheten till bestman.

”Kan inte fatta att jag faktiskt ska GIFTA MIG IGEN – och denna gång med ALLA våra nära och kära närvarande…!!! OCH min Bianca Ingrosso ska vara maid of honor..!” skrev en euforisk Pernilla på Instagram.

Med både gamla och nya vänner vid sin sida ser det ut att bli ett minnesvärt bröllop för Pernilla Wahlgren – och vi kan bara vänta med spänning på att få se mer av förberedelserna i Wahlgrens värld.

Sponsrat innehåll

Andra läste även