Pernilla Wahlgren visar upp nya stora kärleken

Med sitt varma leende och oändliga energi är det ingen överraskning att Pernilla Wahlgren verkligen värnar om sin stora, färgglada familj.

Pernillas privatliv får vi ofta en inblick i, både genom hennes sociala medier och i hennes TV-program ”Wahlgrens värld”.

Nu sprider sångaren ytterligare glädje genom att dela en ny familjebild som får våra hjärtan att smälta! Bilden visar sångaren tillsammans med sin partner och deras två barn, alla leende och omgivna av kärlek.

På en ny Instagram-bild visar Pernilla Wahlgren upp hela familjen samlad – även den lilla Kalí, Pernillas första barnbarn, är med i bilden!

Foto: Instagram

Bilden togs under förra veckans studentfirande när Linus Wahlgren och Jessica Wahlgrens äldsta dotter tog studenten.

Pernilla har tidigare i en intervju med Mama berättat hur nära hennes relation till barnen är:

– De är mina bästa vänner. De är mitt allt. Vi älskar att umgås, att skratta tillsammans. Det händer mycket, det är rörigt, men vi bråkar inte längre. Inte ens jag och Bianca, hör och häpna.

Pernilla fortsätter berätta:

– Mina barn är det absolut viktigaste i mitt liv och de som jag dör för. Stackars Chrille, min man, han kommer verkligen tvåa, haha. Men det är det som är skönt att träffa en man som har egna barn och barnbarn. Han är likadan mot mig.

Foto: Instagram

Pernilla är verkligen ett lysande exempel på en nära och genuin relation till sina barn. I samma intervju delar hon med sig av sina tips på att lyckas som mamma:

– Jag tror att även när det har varit jobbigt, så har jag alltid funnits där. Jag sviker inte, jag ställer inga ultimatum och jag skulle aldrig vända dem ryggen. Jag tror att de känner sig trygga med mig, säger hon och fortsätter:

– Sen har ju humorn alltid varit min räddning i livet. Att kunna skratta tillsammans har varit befriande och viktigt i vårt liv. Jag tror att jag är en ganska kravlös mamma. Jag blir inte ledsen eller besviken om de inte ringer eller glömmer någon namnsdag eller något. Jag är ingen martyr.

Vi är verkligen glada och tacksamma över att se hela familjen samlad tillsammans. Det är underbart att se alla leenden och känna den glädje som sprids när vi är med varandra. Att kunna dela dessa stunder av lycka och gemenskap är något många värderar högt.

Sponsrat innehåll

Andra läste även