Vid det här laget har det säkerligen inte undgått någon att Pernilla Wahlgren har många järn i elden. Efter många år som aktiv meddelar tv-profilen att det är dags att sluta med ett av sina projekt.

Hon skriver ”Tack för alla underbara år”.

En av Sveriges mest folkkära profiler är utan tvekan Pernilla Wahlgren. Hon har tillsammans med sin dotter Bianca gjort succé i realityprogrammet Wahlgrens värld. Med sina personligheter har de båda vunnit svenska folkets hjärtan.

Realityprogrammet är en av de grejer som Pernilla sysslat med senaste tiden. Utöver det så har hon också gjort och medverkat i andra TV-program, sin egna föreställning men även gjort klädkollektioner. Med andra ord skulle vi kunna göra listan väldigt lång.

Källa: Instagram

Hon har minst sagt ett hektiskt schema, så det är inte så konstigt att hon nu väljer att sluta med en grej.

I det här fallet så är det bloggen hon slutar med efter många år som aktiv.

Pernilla Wahlgren slutar blogga – tackar för alla år

Det är i ett inlägg på sin blogg som hon skriver om beslutet.

”Kära följare! Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV! Bloggen däremot har ju fått gå i ide. Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe!! Jag är en av de som började först. Och är nu en av de sista som slutar”, skriver Pernilla och fortsätter:

Printscreen från Pernillas blogg

”Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek . Tiden är kommen för att säga farväl. Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!”

Under alla år har Pernilla byggt sig en trogen följarskara. Och det är nu dessa som helt och hållet stöttar Pernilla i hennes beslut, samtidigt som de önskar henne all lycka framöver.

”Tack för en härlig tid här på bloggen. Lycka till nu med allt du tar för dig och ha ett fortsatt bra liv! Ha det bra och njut av kärleken!”, skriver bland annat en person.

”Tack för alla år du delat med dig av ditt liv! Din blogg har varit till glädje för många genom åren! Hoppas du känner likadant för egen del”, skriver en annan.

”Så tråkigt att du slutar blogga, men man har förstått det eftersom du inte gjort det sedan oktober och haft fullt upp med olika jobb, kärlek, flytt osv. Men tur du finns på Instagram tex. Tack så mycket för alla år med bloggen och lycka till med allt nytt!!”, skriver en tredje.