Pernilla Wahlgrens hån mot Anders Öfvergård – efter stora utseendeförändringen

Anders ”arga snickaren” Öfvergård gjorde en dramatisk utseendeförändring efter den stenhårda hälsoutmaningen. Nu får han kritik för sitt nya utseende.

Under förra året fick vi följa en rad olika kändisar som tog sig an utmaningen ”16 weeks of hell” där det går ut på att träna stenhårt under en period. Bland personligheterna som antog utmaningen fann vi bland annat Agneta Sjödin, Anders Öfvergård och Måns Möller.

När programmet var slut hade alla deltagare genomgått en stor fysisk förändring, och såg nästan ut som nya människor. Inte minst hos Anders Öfvergård som rasade i vikt rejält.

Den kända programledaren startade programmet med en vikt på 96,1 kilo. Efter ”16 weeks of hell” stod vågen istället på 76,3 kilo. När programmet var slut lade han ut bilder på sitt nya utseende och reaktionerna lät inte vänta på sig.

Instagram

På sociala medier var följarnas reaktioner blandade och många reagerade starkt på tv-profilens nya look.

”Du var mycket mycket snyggare och manligare innan jävla hälsoresan, förlåt att jag svär, vill ha min tidigare Anders tillbaka!”, skrev en person.

”Vet inte om ögonen måste vänja sig vid förändringen. Osäker på om förändringen blev helt till din fördel”, skrev en annan.

”Du har gått från sund till synd, ser inte hälsosamt ut”, skrev en tredje.

Pernilla Wahlgrens pik

Bildkälla: TV4

Även kändiskollegor hade sina åsikter om Anders nya utseende. I ett avsnitt av den populära podcasten ”Wahlgren och Wistam” diskuterar vännerna Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren hans förvandling.

Sofia ska själv delta i årets säsong, men hävdar att hennes fokus ligger på att bli i toppform – inte att rasa i kilon.

Båda är dock förvånade över Anders Öfvergårds nya utseende.

– Det var faktiskt så, både Måns Möller och arga snickaren, de såg ju inte friska ut när de var klara. Det blev lite dålig reklam för programmet och man undrade ju ”ser de inte att de ser sjukare ut nu än när de började?”, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– De blev för deffade i ansiktet medan Agneta Sjödin såg superstark och fin ut. Hon såg varken anorektisk eller sjuk ut.

Starka ord mot Anders Öfvergård. Vad tycker ni om profilens förvandling? Dela med er av åsikterna i kommentatorsfältet!

Sponsrat innehåll

Andra läste även