Porrstjärnan talar om vad hon går igång på – avslöjar det äckliga

Det finns nog en hel del olika svar på vad man attraheras av hos en eventuell partner. De flesta brukar förmodligen nämna personlighetsdrag eller andra attribut som har med utseendet att göra.

Något som ligger högt upp på listan bland många är att man vill att sin partner luktar gott. En god doft sätter nämligen igång våra sinnen men vad en god doft innebär är högst individuellt.

Om du frågar porrstjärnan Ivy Lebelle så är hon nog relativt ensam om sin favoritdoft. Hon har avslöjat vad hon tänder på för doft, skriver Ladbible.

En parfym kan göra oss tokkära på ett ögonblick. Men samma doft kan få en annan person att bli spyfärdig. Vad vi gillar för dofter är väldigt individuellt. Men vad många nog kan enas om är att svettdoft inte är någonting som man går igång på precis.

Men för 32-åriga Ivy Lebelle är det inte riktigt så.

Över 200 porrfilmer

Ivy Lebelle kan nog vara en av de mest kända porrstjärnorna då hon medverkat i över 200 filmer. Sedan 2017 så har hon medverkat i dessa filmer och nu är det nästan en halv miljon som följer hennes vardag i sociala medier.

https://www.instagram.com/p/B5_Vd5zltdO/?utm_source=ig_embed

Sponsrat innehåll

Andra läste även