Profil från ”Ullared” är död

Det här är så sorgligt!

”Ullared” är ett reality-tv-program som ger tittarna en inblick i den dagliga verksamheten på Gekås Ullared, som är Skandinaviens största varuhus och ligger i Ullared, Halland. Programmet började sändas 2009 och blev snabbt en succé

”Ullared” fokuserar inte bara på kunderna och deras köpupplevelser, utan också på medarbetarna och deras vardagliga utmaningar och glädjeämnen att arbeta på varuhuset. 

Några av de anställda, som Morgan och Ola-Conny, har blivit kända figurer genom programmet och har blivit kändisar i hela Sverige.

Programmet har även väckt intresse utanför Sverige, bland annat på grund av den unika kulturen kring Gekås Ullared – många kunder reser långa sträckor och tillbringar hela dagar på varuhuset, ibland övernattar i närheten.

”Ullared” har gett en humoristisk, men också verklig, blick på fenomenet kring ”shoppingturism” och de sociala interaktionerna i en så stor affärsmiljö.

Det har nu kommit tråkigt besked att Gunnel Hyvönen har dött. Hon blev 77 år gammal. Kvinnan till höger är systern som är borta. Hennes syster har sagt följande efter hennes systers försvinnande:

– Det är tomt eftersom vi pratade i telefon nästan varje dag förutom när hon blev riktigt sjuk, skriver Aftonbladet. 

Hon har kämpat mot lungcancer i några år och har genomgått flera operationer för cancer, bland annat i ryggen och hjärnan.

I en tidigare intervju berättar hennes syster Maritta Söderström om hur det skulle kännas att filma ”Ullared” utan Gunnel.

– Det skulle kännas tomt att göra ”Ullared” utan henne, för då skulle jag inte få höra kritik som jag brukar, säger hon.

Gunnel Hyvönen efterlämnar man, tre barn och flera barnbarn. Vi sänder våra djupaste kondoleanser till familjen och anhöriga.

Sponsrat innehåll

Andra läste även