- Annons -

Restaurangägaren Metin Kizil har förenat det bästa av två världar för de som älskar kebab och smaken av jul. Här är lussekebaben.

– Med lite mild sås fungerar det jättebra, säger Metin Kizil.

- Annons -

Pressbyrån förenade korv och lussebulle, vilket verkade helt galet och delade därför internet i två delar. Men genom att våga testa kommer man långt och därför har pzzeriaägaren Metin Kizil valt att ta det steget längre genom att lansera lussekebaben.

– Jag testade själv och tyckte att det var gott, det är lite sött och med lite mild sås fungerar det väldigt bra, sade han då till Aftonbladet.

- Annons -
Facebook/ Sabina Liman

Han fick idén när en kund kom in och frågade efter lussekorven. Men eftersom pizzerian inte säljer korv så erbjöd han honom kebab, och succén var ett omedelbart faktum.

- Annons -

Vill man ta del av kebaben men ändå vill ha julkänslan kan man gå in på Kroppkärrs Pizzerias Facebook-sida, där man kan se hur de tillagar delikatessen.

Lussekebab

Publicerat av Kroppkärrs Pizzeria Torsdag 14 december 2017
- Annons -