Reaktionerna efter Bianca Ingrossos enorma bonus till Lovisa: ”Du är dum i huvudet!”

Annons

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge hade nyligen världens presentutdelning. När Lovisa mottog en enorm bonus av Bianca var reaktionerna kring middagsbordet starka.

Bianca och hennes assistent och bästa kompis Lovisa, fyller väldigt tätt inpå varandra. Och för att fira det valde de att fira tillsammans. De skämde bort varandra med fina presenter.

Bianca fick en fin tröja av Lovisa och Lovisa fick en helt otrolig kappa, plus att hon fick en stor bonus av Bianca, eftersom hon anser att Lovisa har gjort ett väldigt bra jobb under året som har gått.

Men smakar det så kostar det – hela 8 000 kronor hostade Bianca upp för den exklusiva kappan till Lovisa.

”Tack för detta år din stjärna”, står det på kuvertet som Bianca lämnar över till Lovisa Worge under middagsfirandet ute på en restaurang i Stockholm.

Annons

– Det är som ett tack för hela det här året, säger Bianca Ingrosso i sin nya Youtube-video samtidigt som Lovisar gapar av chock och frågar om hon är ”dum i huvudet” eftersom summan antagligen är så stor att det blir svårt att hantera alla känslor.

– Vad sjukt, flikar en lika chockad Alice Stenlöf in efter hon fått se den (vad vi antar) hiskeligt stora summan Lovisa just fått. Och ”gud vad du är gullig Bianca”, utbrister den ena efter den andra middagsgästen kring matbordet efter de fått se checken.

Annons

Bianca fastslår att det är Lovisas jobb-bonus och att det är för att deras gemensamma kollektion som släpptes förra året gick så bra. När Lovisa tackar från hela sitt hjärta svara Bianca:

– Ja, men du är värd det.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även