Gillar du cheesecake och choklad är detta en perfekt kombination som smakar himmelskt!
De flesta gillar cheesecake och muffins, så varför inte kombinera dessa läckerheter?
Med bara några få ingredienser och enkel tillagningstid kan du definitivt imponera med denna läckra muffins.
Läs vidare för att ta reda på hur du går tillväga för göra chokladcheesecakemuffins!

Dessa är ingredienserna du behöver:
160 gr. choklad
40 gr. florsocker
40 gr. smör
2 msk. vaniljsocker
400 gr. Keso
30 gr. olja
Tillvägagångssätt:
Bryt chokladen i bitar och låt den smälta över vattenbad. Tillsätt 30 gram olja till den flytande chokladen och blanda väl.
Häll sedan blandningen i muffinsformar och ställ in dem i frysen i 10 minuter. Har 400 gr. keso i en skål och tillsätt rumstempererad 40 gram smör, 40 gr. florsocker och två stora matskedar vaniljsocker. Blanda ihop alla ingredienser med en snabbmixer.

Ta ut muffinsformarna ur frysen och täck dem i ett tunt lager med chokladblandningen igen och ställ in dem i kylen. Lägg sedan en stor matsked av ostblandningen i varje form och bred ut dem fint så att de får en jämn yta.
Använd resten av chokladblandningen ovanpå. Det hela ställs i kylen i 1-2 timmar. Här kan du se hela filmen om hur man gör den.
