Rik familj söker par för riktigt drömjobb: 750 000 kr per år för att bo i semesterparadiset

Annons

​Om du älskar sol, tropiska stränder och en fin lön så är det här jobbet garanterat något för dig.

Det händer inte så ofta, men då och då stöter man på en platsannons som nästan är för bra för att inte söka. Och det här inlägget från en extremt rik familj kan mycket väl vara ett av dessa. 

En mycket rik familj har nyligen publicerat en platsannons som inte bara erbjuder en mycket utmärkt lön, utan också erbjuder möjligheten att njuta av semesterparadis utan like, på tre olika platser i världen.

Familjen bakom posten är som sagt ganska förmögen, och äger därför inte mindre än tre bostäder, med tillhörande stora ytor i både Neapel, Florida och Bahamas – och de anställda kommer givetvis att uppmanas att arbeta på alla tre orterna – skriver Unilad.

Annons

I grunden handlar jobbannonsen om familjens privata ö på Bahamas, där man söker medarbetare som kan underhålla ön och hemmet när familjen inte är närvarande. 

Det finns i och för sig inga särskilda krav på arbetssökande förutom ett specifikt, och mer lätt ställt krav – familjen söker ett par som klarar uppgiften tillsammans. 

Jobbet kommer att kräva att paret är villiga att arbeta över flera hem baserade i Naples, Florida respektive Bahamas. Så oavsett vart du skickas kommer du att befinna dig i exotiska omgivningar. Och inte minst att få möjlighet att resa mycket mer än vad som annars är omedelbart möjligt för tillfället.

Annons

Under det senaste året och under coronakrisen har familjen tillbringat större delen av sin tid på den privata ön på Bahamas, men med att restriktioner försvunnit räknar familjen med att utnyttja alla tre platserna mer. 

Förutom den utmärkta lönen och möjligheten att vistas under söderns sol, för jobbet också med sig en hel del förmåner. De anställda kommer att ha möjlighet till gratis boende oavsett var de hamnar, men familjen ser också till att de nyanställda är friska och vältränade.

Beroende på kvalifikationer kommer utvalda sökande att få betalt mellan 800 000 – 1,2 miljoner kronor per år beroende på erfarenhet, med hälsovård och tandvårdsförmåner och en tjänstebil, kvitton och gratis som en del av affären.

Lucy Challenger, grundare av Polo & Tweed, plattformen där jobbannonsen delades, sa: ”Detta är verkligen en en gång-i-livet-tjänst. Så mycket att kunden skrattande berättade för mig att han var frestad att söka till jobb själv,”

Hon tillade: ”Det behöver inte sägas att vi har översvämmats med svar sedan jobbet gick live på vår hemsida under helgen. Men vi har ännu inte upprättat en kortlista så vi skulle uppmuntra intresserade par att skicka sina CV omedelbart.”

Du måste naturligtvis ha en partner, som också måste vara med på idén, men knappt en miljon kronor under loppet av ett år på Bahamas, Florida eller Neapel låter som något för de flesta.

Annons

Andra läste även