Robin Bengtssons pinsamma händelse med sonen William – den barnförbjudna upptäckten i nya huset

Robin Bengtsson generad efter sonen Williams fynd.

Robin har sin son varannan vecka, och när William är hos sin pappa försöker de alltid att hitta på massor med roliga saker, tillexempel spela X-box.

Men när William skulle leta fram Guitar Hero, gjorde han en lite jobbig upptäckt.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson träffades under TV4:s Lets dance 2019. Sedan dess har det hänt mycket och paret flyttade nyligen in i ett hus i Vallentuna utanför Stockholm.

Robin har en sjuåring son, William, från ett tidigare förhållande. De har delad vårdnad om sonen och han bor hos Robin och Sigrid varannan vecka.

– Det är en sorg så klart, med mycket längtan emellan. Men jag har turen att kunna lägga upp mina arbetsveckor ganska mycket själv, vilket gör att jag tar ledigt hela dagar ofta, sa han i en intervju med tidningen Mama.

– Jag hämtar tidigast av alla på föris och lämnar senast. Jag tror att jag och Wille får mer tid än många föräldrar som har barnen på heltid och jobbar 8–17 på kontor. Det är något jag alltid är noga med, att vi får vår tid tillsammans, förklarade han.

Men det är inte alltid stora aktiviteter som de hittar på tillsammans. De ägnar sig även åt att spela tv-spel.

När Robin och William letade efter Guitar Hero, råkade William göra en pinsam upptäckt.

Han hittade, vad han trodde ett bowlingspel som i själva verket var någonting helt annat.

”Vi letar efter mitt gamla GUITAR HERO till Xbox och så säger Wille: Jag har hittat ett bowlingspel här!”, skriver Robin Bengtsson om sonens fynd, följt av en skratt-emoji.

Sponsrat innehåll

Andra läste även