Robin berättar om okända pakten i Farmen – avslöjar det tittarna inte fick se: ”Vi lovade”

Annons

Robin Kacaniklic är en av deltagarna i årets säsong av Farmen. I en intervju avslöjar han den okända pakten som deltagarna hade i början.

– Vi lovade, säger han.

Den fjortonde säsongen av Farmen är i full gång och tävlingen är nu på blodigt allvar. Under förra veckan kom Robin tillbaka från Torpet efter att ha varit borta ett tag. Direkt märkte han att Farmen som han kände till inte längre var detsamma.

Han berättar i en intervju med Hänt om den spända stämningen som befann sig på gården när han kom tillbaka.

– Jag märkte nästan direkt efter välkomnandet att det inte var sig likt. Direkt såg man ju att de går iväg dit och de går iväg dit, och sen pratade jag såklart med de som jag hängde mycket med första veckan och fick lite info att det inte var lika najs som när jag lämnade, förklarar han.

Men så hade det inte alltid varit. Robin berättar om den okända pakten som deltagarna gjorde i början när allt fortfarande var bra.

– Under första veckan på Farmen var alla skitbra polare och vi sa bara att ”fan vi skiter i cashen. Vi delar bara på allt och hänger här hela sommaren.” Men jag märkte ganska snart att allt var ändrat efter bara två veckor, säger han.

Annons
Annons

När Robin får frågan om han tror att deltagarna verkligen menade att göra det eller om det mest var spel. Då förklarar han att han tror att de orden var äkta där och då.

– Genuint så kändes det nog så för allihopa för alla var skitbra polare och hade jättekul med varandra, och vi snackade om allt och ingenting. På den veckan lärde man känna varandra så bra att det kändes som man hade känt varandra jättelänge. Så kändes det för mig iallafall.

Tanken att dela på pengarna är sedan länge borta och nu är tävlingsandan starkare än någonsin. Robin berättar nu varför han tror att det förändrades.

Annons

– Jag tror nog bara att det var att man var instängd tillsammans med sjukt olika människor under en längre tid. Jag tror att många klarar det bättre än andra, säger han innan han fortsätter:

– Jag hade inte så mycket problem med det, men jag är rätt så obrydd på det sättet. Jag kommer överens med allt och allt. Men man börjar väl störa sig. Det är lite som ett långt förhållande, säger han enligt Hänt.

Sponsrat innehåll

Andra läste även