Rolig historia: Nunnan avslöjar sin värsta synd – då slutar prästen tro på gud

Roliga historier, eller fräckisar som de också kallas, tenderar att sätta ett leende på läpparna hos de flesta. Ofta är de ganska olämpliga för barn och löjliga, vilket gör det nästan omöjligt att inte skratta när man hör poängen.

Dessa skämt har en förmåga att lyfta humöret, oavsett hur dagen har varit. De kan vara lite vågade och ibland till och med stötande, men det är just den här kombinationen av otillbörlighet och humor som gör dem så roliga.

När man hör slutklämmen på en fräckis kan man inte låta bli att skratta, även om man kanske känner att man borde vara mer reserverad.

Så förbered dig på ett gott skratt och njut av fräckisen nedan!

Foto: Newly

Nunnan Marit var en snäll och oskyldig varelse, en av de mest uppskattade nunnorna på hela klostret faktiskt. Således fick Marit också axla mycket ansvar.

Älskade hela natten lång

En dag fick Marit resa in till staden, för att uträtta massa ärenden å klostrets vägnar.

Bland annat skulle hon förbi smeden för att hämta upp en ljuskrona till kyrkan där hemma. Men när Marit klev in hos smeden fick hon en chock, smeden var hur snygg som helst.

Storväxt med grova käklinjer och ett frejdigt hårsvall tornade smeden upp sig framför Marit, som upplevde känslor hon aldrig tidigare känt. Det hela slutade med att smeden och Marit hade vilt sex hela natten lång.

Morgonen efter var det var en lika delar upprymd som skamsen Marit som återvände till klostret med allt hon hämtat i staden.

I biktstolen

Så fort Marit kom tillbaka till klostret skyndade hon sig in i duschen, och sedan raka vägen till bikten. Hon var bara tvungen att rensa sitt samvete från nattens synder!

Skamset erkände Marit att hon känt köttets lustar brinna i hennes arma lekamen, och att hon gett efter för dessa lustar.

Prästen blev så chockad över att få höra Marits berättelse att han inte visste vad han skulle ta sig till, men han visste också att nunnan behövde hjälp.

– Du ska genast sätta dig i ditt rum och suga på en citron, sa prästen strängt när han hade hämtat sig.

– Jaha! Hjälper det verkligen mot min synd? frågade Marit försiktigt.

– Nej, svarade prästen surt. Men det tar garanterat bort ditt belåtna flin…

Sponsrat innehåll

Andra läste även