Rolig historia: Polisen ignorerar Gunnars inbrott – gubbens reaktion får polisen att svimma

En gammal god fräckis kan verkligen liva upp ens dag!

Ni vet, den typen av fräckisar som är lite vågade och inte alls ämnade för personer som lätt tar illa upp. Det ska gärna vara så att man reagerar med en viss chock – det är min fasta övertygelse.

Därför tycker jag att denna berättelse är helt underbar. Den kanske inte är lämplig för dem som är känsliga, men jag själv skrattade högt och länge!

Gunnar från Tomelilla förberedde sig för att gå och lägga sig när hans fru påminde honom om att han glömt att släcka ljuset i garaget. Garaget låg precis bredvid huset, så Gunnar öppnade bakdörren för att gå och släcka.

Foto: Canva

Men till sin stora förvåning upptäckte han några skumma typer i garaget som var mitt uppe i att stjäla hans ägodelar. Gunnar smög tillbaka in i huset och ringde polisen.

– Sänd en polisbil, jag har tjuvar i mitt garage, vädjade han.

– Tyvärr, svarade polisen. Alla våra bilar är upptagna just nu. Gå in och lås alla dörrar så skickar vi en bil så fort vi har en tillgänglig.

Gunnar blev förbluffad över svaret, men fick en idé.

Foto: Newly

Den Geniala Planen

Efter en kort stund ringde Gunnar upp polisen igen.

– Hej, jag ringde om ett inbrott i garaget nyss. Jag ville bara säga att ni inte behöver komma ut hit, jag sköt ihjäl allihop, sade Gunnar och lade på luren.

Bara några minuter senare var hela huset omringat av fem polisbilar, en brandbil, en helikopter och två ambulanser.

Polisen kunde enkelt gripa tjuvarna, som fortfarande var kvar i garaget.

– Jag tyckte du sa att du skjutit ihjäl dem, sa en förvånad polis till Gunnar, som svarade:

– Och jag tyckte du sa att ni inte hade några lediga bilar…ng

En fräckis som denna är verkligen inte för den som lätt tar illa upp. Men visst är det härligt att få skratta gott, särskilt när historien innehåller en sådan fantastisk vändning!

Sponsrat innehåll

Andra läste även