Rörmokaren John vinner 140 miljoner på lotteriet – det han gör sen chockar alla

Det finns nästan ingen som skulle göra det här valet frivilligt!

De flesta av oss fantiserar ibland om att vinna den stora lotterivinsten och drömma om vad vi skulle göra med pengarna.

Frågan är alltid densamma: vad skulle vi välja att göra med denna plötsliga rikedom? Theladbible.com funderar över detta.

För vissa kan det innebära att köpa sin drömbil eller en lyxig villa, medan andra drömmer om att resa jorden runt eller äntligen förverkliga långlivade drömmar.

Nyligen fick skotten John Doherty faktiskt möjlighet att göra dessa överväganden när han vann en otrolig summa på cirka 150 miljoner kronor.

John Doherty, en 52-årig rörmokare med 32 års erfarenhet i yrket, och hans fru Allison valde att inte skygga för rampljuset när de vann den enorma summan i juli samma år. Det fick människor runt om i världen att undra vad paret från Renfrewshire i Skottland skulle göra med sina nyfunna rikedomar.

Men svaret var förmodligen oväntat för de flesta.

Efter att ha tagit ledigt i bara två dagar för att smälta den enorma vinsten var John Doherty tillbaka på jobbet. Och han har inga planer på att sluta.

Även om de flesta människor med 140 miljoner på bankkontot inte skulle drömma om att fortsätta arbeta som rörmokare för resten av sina liv, är John Doherty inte som de flesta. Han älskar sitt jobb.

– Jag är den jag är och ingenting kan förändra mig. Jag har alla mina stamkunder som jag har haft i 32 år och jag vill inte lämna dem, säger han och fortsätter:

– Jag har lagt ner mycket arbete på att skapa ett eget företag, så varför ska jag sluta nu?

John Doherty delar också med sig av hur flera av hans kunder har kommit att lära känna honom som mer än bara en rörmokare.

– Många känner fortfarande igen mig när jag är ute på jobbet – men jag ångrar det inte. Jag har bara bra relationer. Jag trivs fortfarande med mitt arbete, säger han.

– Anledningen till att jag fortfarande jobbar med det här är för att jag trivs med det. Det håller mig nere på jorden, och jag är fortfarande samma person som jag var innan jag vann pengarna, säger mångmiljonären som fixar andras toaletter.

Sponsrat innehåll

Andra läste även