Så här kommer ditt kärleksliv att bli 2023 enligt ditt stjärntecken

Annons

Här kan du se om ditt år bjuder på romantik!

Varje nytt år bjuder på nya möjligheter i våra liv.

Men vad kommer det här året bära med sig?

Sajten Elite Daily har tittat in i stjärnorna och förutspår ditt kärleksliv under det nya året.

Annons

Väduren
Under en stor del av det nya året kommer du att vara så fokuserad på din självständighet att det inte kommer att finnas mycket utrymme att fokusera på andra. Men i september finns det potential för en riktig och varaktig relation i ditt liv. Det är dock inte klart om det blir ett romantiskt förhållande. 

Oxen
Du har ägnat de senaste åren åt att bli av med dina vanföreställningar om relationer och få klarhet om dig själv och dina partners. Kanske har du fokuserat på dejting istället för seriösa relationer. Men det kommer att bli ett år då du lossnar lite på ditt kärleksliv.

Tvillingarna
I år kommer du att lära dig mycket om dina relationsbehov genom din interaktion med andra. Om du redan är i ett förhållande kommer dina utmaningar att bli mer intensiva än de brukar vara. Om du är singel kommer du sannolikt att känna dig dragen till mer mogna relationer med potential.

Kräftan
Kanske kämpar du med rädsla för bedrägeri i dina relationer. Oavsett om det kommer från dig själv eller din partner bör du fokusera på varför du har dessa känslor – istället för att skylla på. Ju mer du möter dessa utmaningar, desto mindre påverkar de dig. 

Lejonet
Under året kommer det att bli tydligare för dig vad du vill ha och vad du kan ge i ett romantiskt förhållande. Många leomedlemmar kommer antingen att befästa sin relation i år eller börja dejta någon mer seriöst. Du kommer att känna dig säker på dig själv och detta kommer att göra dig ännu mer attraktiv.

Annons

Jungfrun
Ditt självförtroende och din tro på livets processer växer stadigt. Du kommer att vara mer öppen för nya upplevelser och att släppa taget om människor och föremål som har hållit dig tillbaka i livet. Under året vill du ha kontroll över dina relationer, och det är på tiden.

Vågen
Det nya året kommer att bli en ovanligt privat period i ditt liv. Vanligtvis är du väldigt fokuserad på din partner, men i år kommer du att vara lite mer fokuserad på dig själv. Dina relationer måste vara tillräckligt flexibla för att du ska ha din frihet och ditt privata utrymme. Du kommer att njuta av att fokusera på dig själv för en gångs skull.

Skorpionen
Det här året kommer du sannolikt att locka konstnärliga och unika älskare. Kanske blir du kär i någon som är ouppnåelig eller någon som redan är engagerad. Drömmande romantik är trolig, men försök att hålla dig nere på jorden. Var säker på att du ser din partner som den han eller hon är – inte som du vill att de ska vara.

Skytten
Du kan nog se fram emot bra sex under våren. Det senaste året har du varit väldigt fokuserad på personligt ansvar. Det har skapat mycket mer ordning i ditt liv, och du kanske kan få ett okonventionellt förhållande att fungera under dessa förhållanden.

Stenbocken
Relationer och kärlek är inte det som kommer att uppta mest plats för dig under året. Detta betyder dock inte att det inte kommer att ske förändringar i ditt kärleksliv. De kommer bara inte att märkas lika mycket.

Vattumannen
På det nya året kommer du att upptäcka en djupare förståelse för vad du vill – både som individ och i ett förhållande. Du kommer sannolikt att ha mycket känslomässigt bagage att hantera. Kanske känner du ett behov av att hålla det för dig själv. Men om du bearbetar det efter behov kan det påverka dina relationer till det bättre.

Fiskarna
Sommaren kommer att bli en underbar tid när det kommer till personlig attraktion. Speciellt i augustikommer det att finnas möjlighet för dig att komma i kontakt med dina känslor för en annan person.

Annons

Andra läste även