Sommaren är otroligt härlig, men visst är det irriterande med getingar som surrar omkring dig när du avnjuter en glass eller andra sötsaker? Med det här knepet skrämmer du bort dom på nolltid!

Getingar är någonting som irriterar många under sommaren. Så fort du har lutat dig tillbaka med någonting sött i trädgården så hör man det obehagliga ljudet: det är en geting som surrar kring huvudet.

Att kunna slappna av när man ska fika eller äta någonting är omöjligt. Ifall man blir getingsticken kan det sluta i katastrof ifall du är allergisk.Annons

Men det finns ett busenkelt knep som inte så många människor känner till. Om du gör det här så kommer du garanterat bli lämnad ifred från de stickande djuren. Knepet är nästintill gratis också.

Att getingar är snabba och lättretliga vet vi redan om. Att det bränns till och gör ont när de sticks vet vi också. Men vad många kanske inte känner till är att getingar håller stenhårt på sina revir.

Smarta knepet

Getingar gör allt för att försvara sina bon i ur och skur, i alla fall om man ska tro Expressens artikel. I och med att de håller så starkt på sina egna revir så är de väldigt respektfulla mot andras revir för att själva inte bli dödade.

Med andra ord så betyder det att du ska lura getingarna för att slippa dom. Ifall det finns ett getingbo i närheten så kommer de inte komma i närheten av dig, för att slippa att själva bli dödade.

Allt som du behöver är en kompostpåse eller annan brun papperspåse. Fyll den med t ex tidningspapper eller någonting annat som fyller ut påsen så den liknar ett getingbo. Sätt den sedan på altanen eller i närheten.

Youtube

Med det här knepet lurar du getingarna, och de blir helt lugna i din närvaro! Du kan se mer om knepet i den här videon.

Prova det här smarta knepet och njut av en getingfri sommar! Glöm inte att dela tipset med dina vänner!