Så långt ifrån Farmen-huset bor bonden Wincent: ”Inte som man tror”

Bonden Hans Wincent är den omtyckta mannen som kommer åkandes på sin traktor till gården, för att titta till Farmarna.

Men var bor Wincent egentligen?

Deltagarna har chans att vinna olika saker till hushållet varje vecka. Det kan handla om allt ifrån mat, dryck, djur och andra ting som underlättar för Farmarna på gården.

Den man som kommer med dessa uppdrag och belöningar är den väldigt omtyckta mannen Hans Wincent.

Foto: Cmore

Wincent fick hastigt ersätta den dåvarande Farmen-drängen Gutta Andersson år 2017, efter att Gutta blivit sjuk och tvingats genomgå en väldigt avancerad operation.

Hans Wincent hittade snabbt sin roll på Farmen och blev snabbt en folkkär person i programmet.

Han berättade nyligen att han arbetar som hovslagare utanför programmet och att hans största intressen är att baka och sin motorcykel.

När han inte ger belöning till deltagarna på gården i Farmen brukar han belöna sig själv med ett glas rödvin, gärna Zinfandel och hans favoritfilm är Straffången.

Foto: Cmore

– Jag är faktiskt utbildad bagare men sadlade slutligen om. Nu blir det mest hemmabak för eget intresse. På min Instagram lägger jag upp mycket recept för att visa att bakning inte behöver vara så svårt. Många skriver och säger att de inte får till sin surdeg, då visar jag hur man kan gå till väga på ett enkelt sätt, berättade Wincent, enligt Nyheter24.

Wincent dyker upp då och då på en traktor i programmet, och man kan ju fråga sig, hur långt kör han egentligen för att komma fram till gården?

Kör han hemifrån eller får han åka en bit innan han sätter sig på traktorn och kör fram till gården på Farmen?

– Jag bor faktiskt omkring två och en halv timma därifrån, så man kan säga att det är en bit vilket inte folk tror då många fått för sig att jag bor närmre. Jag bor på en gård tillsammans med min fru i Östergötland. Farmen-gården ligger i Skillingaryd, avslutar han.

Sponsrat innehåll

Andra läste även