Så många partners kommer du ha – baserat på ditt stjärntecken

Hur många partners kommer du egentligen ha under din livstid? Beroende på vilket stjärntecken du är så kommer du ha olika många partners. Kolla in listan här nedan och se om du tror det kommer stämma på dig.

Väduren

Väduren har inga problem att närma sig andra människor eftersom dom är väldigt öppensinnade.

Deras tanke är att alltid ha roligt och om det innebär att dom får en ny vän gör det ingenting.

Antalet partners som väduren har är 6-7.

Oxen

Den energi och envishet som oxen har är det som människor ofta gillar. Har du någonsin undrat varför pojkar flockas, så är det här troligen svaret.

Som oxe gillar du att träffa nya människor och sanningen är att alla inte bara vill vara vän med dig.

Du kommer troligen ha 5-6 partners under din livstid.

Tvillingarna

Lekfullheten som du har är precis det som får människorna att dras till dig. Om du pratar så är det ofta något intressant, vilket gör att människor ofta lyssnar på dig. Killar kan heller inte motstå din charm.

Ibland så kan det vara svårt att veta vad du vill, eftersom du har en tvåsidig personlighet. Men i slutändan finns det ändå alltid någon som kommer älska dig så som du förtjänar att bli älskad.

Antalet partners för dig landar någonstans mellan 3-5 stycken.

Kräftan

Din känsliga personlighet leder till att du enbart kommer ta in de rätta personerna i ditt liv. Med andra ord betyder det att du inte kan ljuga och låtsas vara någon som du inte är, vilket den rätte kommer att märka.

Du kommer inte ha särskilt många partners, men vad gör det när man finner den rätta!

Ditt antal är 2-3 stycken men det är du även helt okej med.

Lejonet

Den som är lejonet är den personen som alltid står i centrum. Av den anledningen är det enklare att få partners. Charmen och den positiva attityden attraherar andra väldigt lätt.

Som lejon är du otroligt flirtig och det är inte konstigt att människor börjar tycka om dig.

Antalet är därför lite högre än de tidigare stjärntecknen som vi gått igenom. Du som är lejon kommer ha 8-10 partners.

Jungfrun

Här har vi de som är mest trogna. När de engagerar sig så märker man att de inte tar sitt förhållande för givet. Det är någonting som gör dom väldigt speciella och unika.

Att få dom engagerade däremot är inte det enklaste, men när någon lyckas så kan vi lova att det kommer leda till kärlek i överflöd.

De har inte så många partners, då dom hellre föredrar ett stabilt förhållande än att gå från ena partnern till den andra.

Antalet är 2-4 stycken.

Vågen

Är du född i detta stjärntecken så ska du veta att ditt kärleksliv blir allt annat än trist.

Du kommer alltid ha potentiella partners i ditt liv vilket kommer leda till att det blir svårt att bestämma sig för vilken som är bäst för dig.

Det hör till vågen att vara lite obeslutsam av naturen, vilket gör att du kommer byta partner ganska ofta, fram tills du hittar den som du tycker känns rätt.

Ditt antal är 8-9 stycken.

Skorpionen

Skorpionen är en av de mest förföriska stjärntecknen. Du vill inte sitta senare i livet och ångra dig, så du tar varje möjlighet som livet ger.

Enligt dig så lär du dig lite av varje partner vilket gör dig till en bättre person. Att flirta är din grej och du gör det riktigt bra dessutom.

Här har vi även orsaken till att du sällan lämnar en fest utan att ha gjort avtryck hos de flesta som varit på festen. Det går verkligen inte att undvika hur positivt inställd på livet du är.

Ditt antal är 9-10.

Skytten

Här har vi ett stjärntecken som är både karismatiskt och flirtigt. Att träffa nya människor är din grej och om någon erkänner att de är intresserade av dig blir du smickrad.

Att ha roligt är någonting som du värderar högt vilket också kan vara anledningen till att du tar varje chans du får. Men du har dina gränser och du vet när gränsen är nådd, vilket gör att du alltid är trogen.

När du väl hittat den rätte i livet kommer du bygga dig ett liv tillsammans med den personen.

Skyttens antal är 6-8 stycken.

Stenbocken

Stenbockens mål i livet är att finna den rätte. Att ha många partners är inte dens grej så att vara singel är ingenting som skrämmer dom. Dom är hellre singlar tills dom hittar sin bättre hälft som dom verkligen klickar med.

Otrohet finns inte på världskartan och de engagerar sig utan problem i personen de anser vara värda dem.

Antal partners är 3-5.

Vattumannen

Vattumannen är ett känsligare stjärntecken vilket kan märkas då dom ofta håller sig till en partner.

De är snabba att engagera sig och vill gärna att du gör det samma.

Ibland kan det verka lite klängiga men vad dom egentligen bara vill är att få massa kärlek från personen de älskar.

Att experimentera är inte riktigt deras grej så har dom inte heller så många partners.

1-3 är deras antal.

Fiskarna

Här har vi ett stjärntecken som kommer acceptera allt som livet har att erbjuda. Om de får chansen så är dom tillsammans med flera partners samtidigt för att kunna boosta sitt självförtroende.

Att anstränga sig för att få någon är inte riktigt deras grej vilket gör att dom låter andra anstränga sig istället för att få dom.

De gillar ”jagandet” och knyter därför inte några riktiga band till en potentiell partner.

Antalet är 3-5.

Sponsrat innehåll

Andra läste även