Samantha lät sitt barn äta yoghurt i mataffären: det skulle hon aldrig ha gjort

En mamma har öppnat upp om den brutala skam hon upplevde under en shoppingresa till en stormarknad nyligen med sin unge son.

 Samantha Mary tog till TikTok och uttryckte sin bestörtning och hävdade att hon ”aldrig har blivit nedtalad och dömd så hårt som en mamma”.

Hon sa till tittarna: ”Jag kan inte säga er hur dålig upplevelse jag just har haft i vår lokala Tesco och jag känner en blandning av både att vara riktigt arg och riktigt ledsen över hur jag har blivit tilltalad av en av kundtjänstrepresentanterna i kassan som precis serverade oss.”, skriver Ladbible.

Samantha förklarade att hon och hennes son Jack – som inte hade mått bra nyligen och knappt hade ätit på flera dagar – var på deras lokala snabbköp förra veckan för att shoppa. För att göra sin son glad valde hon att ta med sig lite snacks som Jack kunde äta medan de gjorde sina veckoinköp.

Men när Jack inte var intresserad av något av sin mammas snacks, ”såg han en av babypåsarna som jag hade lagt i kundvagnen”. Samantha förklarade: ”Eftersom han inte har ätit tänkte jag att om han vill ha det kan han få det. Så han åt det. När vi gick runt fanns det yoghurt han ville ha, jag lät honom äta yoghurten – lägg den i vagn — och när vi kom till kassan lade jag de här sakerna åt sidan och ställde dem framför.”

Mamman sa att hon förklarade för kvinnan i kassan att yoghurten hade ätits och att hon fortfarande skulle betala för dem, men hävdade istället att hon möttes av ”den mest föraktfulla blick”. ”De var faktiskt inte färdiga, jag hade inte gett henne dem för att få dem slängda i papperskorgen – jag gav dem till henne för att vara artig så att de kunde skannas”, förklarade Samantha.

”Jag gjorde ett skämt av det som ett sätt att be om ursäkt för att han åt dem på vägen runt, så jag sa till henne,” jag är verkligen ledsen, men vi var inte klara med dem, jag gav dem bara till dig för att säkerställa att de skannades’.”

Samantha hävdade vidare att Tesco-arbetaren ”huffade och puffade” på henne innan han tog tillbaka produkterna ur papperskorgen och lade dem åt sidan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även