Sanningen avslöjad om Lasse Kronér – så är han egentligen: ”ingenting ska vara..”

Annons

Kollegan avslöjar sanningen om den populära programledaren!

Doobidoo är tillbaka med en ny säsong! Precis som vanligt är programmet ledd av Lasse Kronér, som också är grundaren av det. Det har gått 18 år sedan programmet hade sin premiär, och sedan dess har succén bara fortsatt att rulla på.

– Det betyder jättemycket på grund av att det är mitt, det är ju jag. Såklart betyder det jättemycket, Doobidoo är som min bebis. Det är liksom hela mitt hjärta och hela min humor. När jag slutade med Bingolotto så var detta det första jag gjorde, detta är ett viktigt program för mig. Jag skiter i pengar, jag trivs när det är roligt, har Lasse tidigare sagt till sajten Hänt.

I det senaste avsnittet av Doobidoo är det som vanligt ett imponerande startfält med välkända personer. Dermot Clemenger och Elisa Lindström tävlar mot Emmelie De Forest och Cazzi Opeia.

Annons

När sajten Hänt intervjuar Dermot, avslöjar han att det blir hans första framträdande i programmet, och han är inte heller särskilt van vid att sjunga på TV. Därför är han extra glad över att få tävla tillsammans med en sann ”Doobi”-veteran som Elisa Lindström!

– Hon är ju grym! Hon är så fantastisk, proffsig och cool. Hon är ju väldigt lätt att jobba med också, omtänksam och super super-jordnära, en genomgod tjej.

Annons

På frågan om de kommer ställa upp i något mer program svarar han:

– Nej vi har inte haft någon kontakt sedan hon besökte Let’s dance i våras. Men vi pratade lite där under våran Doobidoo-tid att det skulle vara kul att hitta på något annat tillsammans, kanske en julshow eller en musikal tillsammans, säger Dermot till Hänt.

Relationen till Lasse Kronér

Men hur tycker Dermot det är att jobba med Lasse?

– Fantastiskt, jag älskar Lasse. Vi fann varandra när vi gjorde The island ihop. Jag hade aldrig träffat honom innan The island, vår vänskap började där och han är ju helt fantastisk, berättar Dermot och fortsätter:

– Han är så otrolig i sin roll som programledare, så skicklig och rolig och generös, han är underbar, jag älskar honom.

Det är också tydligt att Lasse bryr sig mycket om sitt populära program.

– Ja men det tycker jag. Han vill att det ska vara bra, alla ska känna sig lugna och trygga, ingenting ska vara förhastat eller vara bråttom med. Alla får ta sin tid så att det blir en proffsig och bra produktion. Så det är han ju verkligen noga med.

Tidigare i år kunde vi följa med när en grupp kändisar utmanades att överleva på en öde ö, utan mat, vatten eller kontakt med omvärlden i TV-programmet ”The Island”. Där var både Dermot och Lasse deltagare och de knöt en stark relation under sina utmaningar på ön.

Annons

Andra läste även