Sanningen avslöjas – efter Torsten och Anastasias avhopp

Årets säsong av Gift vid första ögonkastet närmar sig sitt slut.

Denna resa började med åtta deltagare som alla sökte kärlek, men nu, med endast ett fåtal avsnitt kvar, är det bara fyra kvarstående par.

Nyligen såg vi Jimmi och Linnea avsluta sitt experiment och denna vecka har även Torsten och Anastasia valt att gå skilda vägar.

Under de senaste veckorna har Torsten och Anastasia kämpat med att definiera om deras känslor för varandra sträckte sig bortom vänskap.

Foto: SVT

Trots sina ansträngningar beslutade de sig till slut för att avbryta experimentet.

– Vi båda har jobbat på bra. Vi har haft kul, berättar Torsten under programmet och fortsätter:

– Sedan kulminerade väl allting under parhelgen där jag begick ett enormt misstag. Jag sa saker som inte går att ta tillbaka.

En oavsiktlig skada

Efter en kväll tillsammans med de andra paren, uttalade sig Torsten nedsättande om Anastasia. Hans kommentar sårade henne djupt och fick henne att känna att hon inte längre ville fortsätta.

– Det finns ingenting jag riktigt kan säga för att försvara mig. Jag uttryckte mig på ett sätt som man inte ska göra mot en annan människa, och jag är otroligt ledsen för det. Jag ber om ursäkt. Det kom från en plats i mig som var… mycket osäkerhet, mycket rädsla. Jag gjorde ett misstag, erkänner Torsten.

Anastasia uppskattade hans erkännande och svarade:

– Jag uppskattar att du tar ansvar för att du sårade mig. Tack.

Foto: Instagram

Beslutet att avbryta

När relationsexperten Hana Jamali frågade om de ville avbryta experimentet, valde Anastasia att avsluta deras resa:

– Jag tycker att vi båda har försökt väldigt fint. Jag tycker att vi har hanterat det väldigt snyggt tillsammans. Men jag känner att jag inte längre mår bra i situationen, så jag vill avbryta experimentet, sade hon och tittade på Torsten.

Trots att han verkade nedslagen förstod Torsten hennes beslut. De skildes åt på goda villkor.

– Jag tycker att du är en fin person. Alla människor gör misstag och jag kommer fortfarande se tillbaka och tycka att det var ett äventyr. Jag är väldigt glad över äventyret, sade Anastasia och fortsatte:

– När du väl gifter dig igen kommer du att vara en jättebra make till din framtida fru.

– Tack detsamma, du kommer att göra någon väldigt lycklig en dag, svarade Torsten.

Stöd från tittarna

Anastasias Instagram har översvämmats med stödjande kommentarer från tittarna. Många berömmer henne för hur hon hanterade situationen.

”Fantastiska du. Tycker du var grym på att gränssätta och stå upp för dig själv i avsnittet! ❤️ Fina du!” skriver en följare.

”Vi sitter här hemma i soffan och tycker du är en sån pangtjej. Så rimlig å rolig å fin!” skriver en annan.

”Du är jättefin både på utsidan och insidan Anastasia, så klok och rolig❤️ Torsten förtjänar inte dig. Kram,” kommenterar en tredje.

Sponsrat innehåll

Andra läste även