Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyte: ”Vill inte”

Bianca har inte alltid hetat Bianca Ingrosso. Sanningen bakom namnändringen. Bianca Ingrosso kommer från en av Sveriges mest kända familjer, men hon har inte alltid hetat Bianca Ingrosso. Nu kommer sanningen ut om hennes riktiga namn.

26-åriga Bianca Ingrosso är en av Sveriges störta influencers och tv-personlighet. Hon är en framgångsrik entreprenör som på senare tid har gjort succé med hennes sminkföretag Caia Cosmetics. Bianca har vunnit pris för årets kvinnliga stjärnskott inom entreprenörskap.

Föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso träffades på 80-talet när Emilio var Pernillas bakgrundsdansare. Därefter blev det bröllop för paret och tillsammans har de barnen Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso.

Kort efter att Benjamin föddes valde paret att gå skilda vägar, vilket har präglat barnens uppväxt på olika sätt. Tidigare har Bianca sagt i sitt sommarprat att hon tyckte det var extra jobbigt att hela svenska folket följde hennes föräldrars skilsmässa.

”Att gå igenom en skilsmässa är jobbigt för alla i en familj oavsett situation och det tar lång tid att läka. Men att behöva göra det framför svenska folkets ögon tar det till en helt annan nivå.”, sa hon då.

Foto: instagram

Men förutom att syskonen Ingrosso också hetat Wahlgren, har de en annan gemensam detalj. Bianca har berättat att hennes och syskonens förnamn bygger på disney-karaktärer.

”Mitt namn kommer ju från Bernard och Bianca, för att Oliver, jag och Benjamin har Disney-namn”, sa hon då.

När de var små benämndes de ofta med efternamnet Wahlgren, men i sambands med Biancas medverkan i Let’s dance 2016, gick hon ut med hennes riktiga namn. Hon menade då att Wahlgren bara var hennes mellannamn och att TV4 från och med då skulle använda Ingrosso istället.

– Jag heter egentligen, mitt efternamn är Ingrosso. Och Wahlgren är mellannamn liksom, sa hon då i en intervju med Expressen.

Samtidigt menade hon att hon aldrig själv har kalalt sig Wahlgren då hon inte vill rida på ”Wahlgren-vågen”.

– Jag har varit ganska tydlig med det här, att jag vill inte vara bara någons dotter eller någons syster. Utan att jag faktiskt är en egen person med egna talanger och egna mål i livet, sa hon då.

Brodern Benjamin ställde upp i danstävlingen två år tidigare och han förklarade då att han också alltid har hetat Ingrosso i efternamn.

– Jag kallar mig själv Benjamin Ingrosso. Egentligen heter jag Benjamin Wahlgren Ingrosso. Här i Let’s dance har de valt att kalla mig Wahlgren. Det förstår jag, det är ju ”Let’s dance” och de har varit med förut. Det är en rolig grej. Privat kallar jag mig Ingrosso, sa han då i en intervju.

Anledningen till att Benjamin valt att bara kalla sig för Ingrosso har att göra med att hans världsberömda kusin Sebastian Ingrosso också heter det.

– När jag var liten var det bättre att heta Wahlgren. Då visste folk lite vem man var, de kunde relatera till familjen. Men i dag är det kanske bättre att heta Ingrosso eftersom Swedish House Mafia är så stora, sa han då.

Sponsrat innehåll

Andra läste även