Sarah avslöjade brudens bröllopsbluff – efter att ha sett detaljen i bilden: ”kontaktat polis”

Annons

Sarah Weatherill kunde av en slump avslöja brudens bluff.

Jordanne McLaughlin hävdade att hennes blomsterarrangemang aldrig hade dykt upp och krävde därför pengarna tillbaka. Men av en slump kunde floristen Sarah Weatherill avslöja hennes bluff med hjälp av Facebook.

– Hon trodde säkert att vi aldrig skulle upptäcka det, men i dagens samhälle kan du inte dölja någonting, säger Sarah till Daily Mail.

Jordanne McLaughlin från Glasgow, Skottland, gifte sig sommaren 2018, men enligt henne själv blev hennes bröllop ett totalt fiasko.

Blommorna som hon hade beställt från företaget Forever to hold dök aldrig upp – påstod hon.

Sarah Weatherill och Lisa Husband driver företaget, de berättar nu hur de avslöjade brudens bluff förra veckan.

– Hon trodde säkert att vi aldrig skulle upptäcka det, men i dagens samhälle kan du inte dölja någonting, säger Sarah till tidningen.

Annons

Fick ett klagomål

Forever to hold fick i samband med bröllopet ett klagomål från bruden Jordanne, som påstod att de hade misslyckats med att leverera blomsterarrangemanget till bröllpet.

Annons

Sara och Lisa tyckte det var väldigt märkligt och efter några månader av dividerande fram och tillbaka skickade de tillbaka återbetalningen på 100 pund, vilket motsvarar 1 226 kronor.

Efter det upphördes all kontakt.

Annons

Ville behålla ryktet

– För oss är 100 pund mycket pengar. Men vi gav henne en återbetalning för att vi ville behålla vårt rykte, säger Sara till Daily Mail.

Men när Sara satt och surfade på Facebook förra veckan upptäckte hon något av en slump. Hon trillade in på Jordanne McLaughlins profil och med sin förvåning såg hon bilder från bröllopet.

Där poserade bruden stolt med blommorna som företaget hade gjort.

– Jag var inte 100 procent säker att det var våra och jag behövde bli säker. Jag gjorde en liten undersökning och meddelade fotografen. Han skickade över lite bilder, och då blev jag 110 procent säker att det var våra blommor. De hade samma omslag, samma blomtyp, samma stil och samma placering, säger hon till tidningen.

Hon konfronterade Jordanne, som vädjade först om att få delbetala tillbaka den fulla summan två dagar senare.

Daily Mail har försökt nå bruden som försvarar sig med att säga att blommorna ”mirakulöst dykt upp hos hennes grannar”, men bortsett från det vill hon inte kommentera händelsen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även