Sarah delar med sig av en galen bild från födseln: drar ut sin bebis ur magen

Det var en förlossning och upplevelse som mamman sent skulle glömma.

En förlossning beskrivs oftast som en magisk upplevelse, där kvinnan och mannen går igenom den ofta långa och smärtsamma processen tillsammans. 

Men det är värt det, eftersom paret så småningom får hem en liten ny bebis. 

Under förlossningarna skulle nog många överlåta stora delar av hanteringen till barnmorskan och sjuksköterskorna, men för australiensiska Sarah Toyer var glädjen över det fjärde barnet för stor, skriver Daily Mail

Under Sarahs kejsarsnitt kunde den blivande mamman följa hela förlossningen och när läkarna hade gjort snittet i kvinnans livmoder kunde mamman själv lägga händerna runt pojken Spencer från sjukhussängen och dra upp honom ur hennes egen livmoder. 

– Jag vill dela bilden med andra mammor för att visa att det alltid finns ett annat sätt att föda, även om man har kejsarsnitt, säger Sarah Toyer.  

Sarah, som redan är mamma till tre barn, hade bestämt sig för att hjälpa sitt eget barn till världen, men fick veta att det skulle bero på kirurgens bedömning när dagen kom. 

När allt var i sin ordning fick mamman tvätta händerna tillsammans med resten av sjukhuspersonalen.

– Jag böjde mig ner, tog tag i hans armar och lyfte honom upp och ut ur min egen kropp. Det är det mest fantastiska jag någonsin gjort, säger Sarah, som menar att alla mammor ska bestämma hur de vill föda själva, oavsett vad omvärlden tycker. 

Sponsrat innehåll

Andra läste även