Sarahs hjärtskärande bild av en bilbarnstol blir viral: ”min lilla dotter satt här”

Det här är så sorgligt!

– Du skulle ha varit här.

Så inleder amerikanska Sarah Walton Facebook-uppdateringen som hon valde att dela den 16 mars, och som sedan dess har berört tusentals människor på sociala medier.

Och det finns en speciell anledning, för texten åtföljs av en bild som tragiskt illustrerar vad ingen förälder borde uppleva.

Sarahs dotter Ellie Walton föddes i december 2012, men när hon bara var fyra månader gammal fick hon diagnosen en hjärntumör som fyllde en tredjedel av den lilla flickans huvud.

Det blev starten på en lång och tuff kamp om den lilla flickan. En kamp som Ellie Walton tyvärr förlorade för två månader sedan efter 17 operationer, 28 cellgiftsbehandlingar och 42 dagars strålning.

Trots den omfattande behandlingen lyckades läkarna inte rädda den lilla flickan, som alltså bara blev fyra år gammal.

– Mitt hjärta är krossat. Jag slits av smärta. Jag vet att du är på en bättre plats, men ingen plats är så bra som i min famn. Jag vet att du nu är glad och smärtfri, men ändå vill jag ha dig här hos mig, skriver Sarah Walton i sitt Facebook-inlägg.

– Det har gått två månader sedan jag senast kysste din kind och lekte med ditt hår. Det har varit två månader av ren misär, smärta och förtvivlan. Allt jag vill är att ha dig tillbaka i våra liv. Jag vill ha tillbaka den. Jag vill ha tillbaka sjukhusbesökarna och tillbaka cellgiften, skriver den upprörda mamman i det hjärtskärande inlägget.

Det är dock bilden som Sarah Walton har delat tillsammans med texten som verkligen har slagit igenom hos flera föräldrar.

På bilden kan du se en låda på baksätet på Sarah Waltons bil. En låda som innehåller den lilla flickans aska, som mamman har fått köra hem en sista gång.

Efter att den lilla flickan kremerats väntade familjen på en specialdesignad urna, så askan efter Ellie Walton fördes hem i en tillfällig urna.

– Vi har gjort en väldigt speciell urna åt dig – du kommer att älska den lilla skatten. Tyvärr är tillfälliga urnor bara lådor, och det var inte tillräckligt bra för dig, så jag bestämde mig för att dekorera den tills din perfekta urna kommer, skriver Sarah Walton och berättar om den speciella hemfärden med sin dotters aska i baksätet.

– När jag körde hem var jag rädd, men att använda bilbälte kändes normalt. Även om inget av detta är normalt. Inget av detta känns rätt. Döden är så självisk, skriver hon och betonar att det som orsakade så mycket sorg för månader sedan nu är saker hon saknar.

Det rörande och sorgliga Facebook-inlägget har delats på sidan ”Prayers For Ellie Walton”, som Sarah Walton startade med sin man Kyle efter att deras dotter diagnostiserades med cancer.

I åratal har sidans många följare kunnat följa Ellie Waltons kamp i både text och bild och i skrivande stund har sidan över 43 000 följare.

Därför kom de också som ett fruktansvärt tråkigt besked när Sarah Walton för två månader sedan kunde publicera nyheten om sin dotters död.

Och i torsdags togs den lilla flickan hem en sista gång innan hon förs till sin sista viloplats.

Sponsrat innehåll

Andra läste även