Se den märkliga detaljen i nya bilderna på gravida prinsessan Sofia – mystiken efter frånvaron

Prinsparet Carl-Philip och Sofia väntar sitt tredje barn. Det dröjde väldigt länge innan de valde att avslöja den glada nyheten och prinsessan har valt att undvika att fångas på bild.

Nu har det tagits nya bilder på prinsessan, men trots det ligger hon lågt med att visa upp gravidmagen.

Sedan 2015 har prinsessan Sofia kunnat titulera sig som prinsessa efter att hon gift sig med prins Carl-Philip. Idag lever paret ett fint familjeliv med sönerna prins Alexander, prins Gabriel på Villa Solbacken.

Hovet kunde i december avslöja att prinsparet ska bli föräldrar ännu en gång. Paret väntar nu sitt tredje barn som beräknas komma till världen vid månadsskiftet mars-april i år.

Sofia och Carl-Philip har valt att inte ta reda på könet på bebisen. När Hänt tidigare kontaktade hovets informationschef Margaretha Thorgren, förklarade hon beslutet.

Foto: Instagram

– Det blir en överraskning, sa hon då.

Margaretha Thorgren förklarade även att trots corona-läget som varit i prinsparets hem under hösten ska både Sofia, bebisen och resten av familjen må bra.

– Prinsparet mår bra. Prinsessan beräknar att föda i månadsskiftet mars/april. Covid-19 har inte påverkat graviditeten, tillade hon då.

Prinsessan Sofia gick en snabb-utbildning inom vården i våras för att kunna hjälpa till och avlasta vårdpersonalen. Tillsammans med flera flygvärdinnor och flygvärdar från SAS genomförde hon kursen med bravur och har sedan dess arbetat på Sophiahemmet på Östermalm i Stockholm.

Hovets informationschef Margaretha Thorgren har berättat för Hänt att Sofia planerar att fortsätta sitt arbete fram tills förlossningen, trots rekommendationen.

Foto: Instagram

I och med att det är inställda tillställningar under hösten på grund av den rådande pandemin har inte Sofia fångats på bild lika ofta som hon normalt sätt gör. Därför har man inte fått se bild på gravidmagen. En märklig detalj i de nya bilderna som nyligen tagits på prinsessan, är att hon fortsätter att dölja sin mage genom att bära svart och en stor kappa som täcker gravidmagen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även