Simon har antagligen gjort Sveriges märkligaste snopptatuering

Annons

Är det här Sveriges konstigaste tatuering?

Mycket konstigt har man sett i sitt liv – för att nämna märkliga tatueringar som ett gott exempel.

Men jag gissar på att Simon Johansson från Dalarna har slagit rekordet i den kanske mest konstigaste tatuering man kan ha – åtminstone i Sverige.

Detta är Simon… och hans tatuering:

Foto: Micke Byman.

– Det är bara k*kar och sånt i huvudet på mig. Det snurrar runt mycket omoget i skallen och så är jag inne i en tatueringsperiod. Så jag kom på att jag skulle ha Pinocchio på k*ken, berättar Simon till sajten Lajkat.

Om du inte har listat ut det ännu, så är tanken med tatueringen att Pinocchios ”näsa” växer när Simon får erektion. Vad som dock kan se lite småkul ut är att halva huvudet syns av tatueringen – även när kalsonger är på.

Annons

– Morsan tyckte det var en idiotisk idé från första början. Hon trodde att det skulle vara på ballen med. Men när hon såg tatueringen tyckte hon att den var gullig. Mamma och jag är bästa kompisar, förklarar han vidare.

Annons

Flickvännen inte det minsta förvånad

När han får frågan om vad han brukar köra för raggningsrepliker, förklarar han snabbt att han har flickvän och att det hittills inte är så många som har tagit del av Pinocchio.

– Tjejen vet ju hur jag är, så hon blev inte så förvånad när jag kom hem och visade upp den. Hon sade bara att jag var blåst som det är, skrattar Simon.

– Men nu kan jag ju fråga om tjejer vill ljuga för honom, eller om de vill dra en lögn för att se om näsan växer.

Annons

Vi önskar Simon Johansson all lycka med sin Pinocchio och hoppas att ”ljugandet” håller i sig även vid äldre dagar!

Sponsrat innehåll

Andra läste även