Sjukaste sakerna som svenskar gör i sängen

Svenskarna tar bladet från munnen och avslöjar sina intima upplevelser.

Låt oss inte sticka under stol med det – sex är fascinerande och engagerande. Det håller de flesta med om.

Varför inte då krydda det hela med lite skämtsamhet?

Det var precis vad som hände när en svensk kvinna i 20-årsåldern frågade på Facebook vilka de mest bisarra sexrelaterade erfarenheterna var som folk hade upplevt.

Svaren hon fick var uppriktiga, djärva och en smula förbluffande.

För den som är känslig kan det vara värt att tänka sig för innan man läser vidare, men för dem som uppskattar en skarpare sortens humor är det här ren och skär underhållning.

Kvinnan inledde diskussionen genom att dela sin egen mest bisarra sexuella upplevelse.

”Här sitter jag och har tråkigt… så jag är nyfiken på att höra era mest udda sexhistorier.

Min hände när jag träffade en riktigt snygg kille, han hade den där typiska badboy-looken. Vi hamnade i säng, men det var inte direkt spännande, så jag föreslog att han skulle strypa mig lite. Då stannar han tvärt, ser på mig och går iväg. När jag gick efter för att fråga vad problemet var sa han, ’jag vill inte känna mig som en våldtäktsman’… tja…”

Det dröjde inte länge innan fler delade med sig av sina erfarenheter, vilket även rapporterades av Extra Extra.

Oj, det måste ha gjort ont…

”Den värsta upplevelsen jag haft var med mitt ex. Efter att vi haft sex, istället för att rulla av kondomen, ryckte hon av den. På grund av glidmedlet slank den ur hennes händer och snärtade tillbaka som en slangbella. Det gjorde verkligen ont.”

En obehaglig upptäckt

”Jag hittade en kondom inuti en riktigt het tjej. Riktigt dåligt, eftersom jag hade gått ner på henne först. Usch.”

Stämningen sjönk verkligen

”Det värsta hände för länge sedan. Jag och en kille jag såg låg och myste i sängen. Vi smekte varandra, och när jag strök honom längs låret upp mot hans kritiska område, sa han ’jag är strax tillbaka’ och gick ut ur rummet. Ungefär två-tre minuter senare kom han tillbaka, lade sig bredvid mig och sa, ’jag kom i byxorna’… Efter det dog stämningen ganska snabbt, så vi gjorde något annat istället.”

Illaluktande sexstunden

”En tjej jag var med fes mig i ansiktet under 69an fy fan haha det är många år sen men det sitter fortfarande kvar !”

Mamma testar framtida svärsonen…

”Satte på en kvinna som jag hade träffat på krogen och när vi håller på som bäst så kläcker hon ur sig att jag hade passat bra ihop med hennes dotter. Tänkte trekant med en gång. Men blev aldrig något mera efter det.”

Aj då…

”Följde med en tjej hem från krogen och hade en trevlig stund. Precis innan vi blev färdiga sa hon, ta dina kläder och gå min man är på väg hem… Där gick inga bussar och taxin hade lång väntetid, fick bli en promenad mitt i natten”

Haha!

”Var la kanske 13-14år och va och tälta, plötsligt fick tjejen för sig att spruta grädde på pattarna och alla var glada förutom en. När det var hans tur att slicka av det så sa han. ”Det går inte, jag är laktosintolerant”. Kommer komma ihåg den resten av livet”

Sponsrat innehåll

Andra läste även