Skönhetsingreppet slutade i katastrof – implantaten vände sig

Annons

För Jabrena slutade det här skönhetsingreppet i total katastrof.

Amerikanskan var missnöjd med sin kroppsform och bestämde sig för att operera in implantat. Resultatet blev inte som hon hade tänkt sig då implantaten efter en tid började vrida sig och gjorde att formen blev helt fel, skriver Daily Mirror.

– Två veckor efter operationen när svullnaden började gå ner kunde man se att implantaten låg på sidan, det var som ett veck, säger Jaberna i tv-programmet Botched skriver Daily Mirror och fortsätter:

– Men typ en och en halv månad senare hade implantaten vänt på sig.

Källa: E! Entertainment

Efter den misslyckade operationen så sökte sig Jabrena till tv-programmet ”Botched”. Där kan människor som är missnöjda med sina skönhetsingrepp få professionell hjälp.

Annons

När programmets plastikkirurger undersökt Jabrena så kunde de konstatera att implantaten var i fel storlek, vilket ledde till att de börjat röra på sig. Kirurgen Terry Budrow konstaterade att det var ett ”rumpdilemma”.

– Problemet är att om jag bara tar ut implantaten kommer hon ha så mycket överflödig hur och inget som står ut vilket kommer innebära att jag byter ett stort problem mot ett annat ännu större problem, säger Terry Budrow i programmet, skriver Daily Mirror.

Annons
Källa: E! Entertainemnt

Kirurgen lyckades till slut lösa Jabrenas problem efter att han tagit ut de felaktiga implantaten. Han ersatte dem med mindre och bättre anpassade implantat.

Till slut blev Jabrena nöjd med sin nya rumpa:

– Innan operationen hade jag en hängande rumpa och implantat som vände sig, men nu tack vare Terry Budrow har jag äntligen fått den rumpa jag alltid velat ha, säger Jabrena i programmet.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även