Slå in julklappar på nolltid – med mammans briljanta knep!

Julafton närmar sig med stormsteg och det är mycket som ska fixas och göras inför jul. Det är lätt hänt att man upplever situationen som stressig.

Det blir en hel del julklappar som ska slås in. Oavsett hur mycket man försöker så tycker man ändå inte att det blir så bra som man vill.

Den här tjejen nedan är expert på att slå in julklappar. Hon har gjort en video som hon har lagt ut på Youtube, som har blivit en succé.

I videon nedan får vi se när hon delar med sig av sina bästa tips för hur man slår in julklappar. Det är väldigt enkelt egentligen.

Foto: Youtube

Allt handlar om att man ska lägga pappret diagonalt istället för rakt som man vanligtvis brukar göra.

I klippet nedan får ma även se andra smarta tips. Bland annat visar hon hur man gör en presentpåse av själva julklappspappret, eller hur man kan slå in paket utan att göra tejpen synlig.

Klippet har gjort succé och hittills har det visats över 27 miljoner gånger.

När man läser kommentarerna i kommentarsfältet hittar man kommentarer som ”Skojar du med mig, varför har jag aldrig tänkt på att slå in julklapparna diagonalt?”, skriver en användare. En annan skriver ”Jag är sååå glad att jag upptäckte detta en månad före jul”.

Efter att du har sett klippet kommer du garanterat sluta med de gamla sättet och börja med det här, det gör verkligen paketinslagningen mycket roligare och enklare.

Se klippet nedan:

Sponsrat innehåll

Andra läste även